To je to što me zanima!

Higuain otišao u Ameriku... Pa napucao loptu natrag u Europu

Higuain je sinoć debitirao za Beckhamov Miami u Philadelphiji. Izgubili su 0-3, Argentinac je kod 0-2 imao penal. Sva sreća da nema publike na tribinama jer je pucao tako da bi ubio nekog iza gola
Vidi originalni članak

Miami Heat su u NBA finalu, a nogometni klub Inter Miami je... Isto dosta interesantan. David Beckham si je kupio klub u Americi pa iz Juventusa doveo svjetskog prvaka Blaisea Matuidija i Gonzala Higuaina.

Argentinski napadač je sinoć debitirao za Miami u Philadelphiji. Izgubili su 0-3, a Higuain je kod 0-2 imao šansu vratiti svoju momčad u život iz penala. Sva sreća da nema publike na tribinama jer je pucao tako da bi ubio nekog iza gola...

POGLEDAJTE VIDEO: Gonzalo se predstavio Americi

Amerikanci kojima je, općenito govoreći, nogomet ionako više rekreacija nego pravi sport komentirali su 'Ovaj je kao velika zvijezda, a? Čovjek došao u Ameriku, a napucava lopte: nazad u Europu'.

Higuain se onda, kako mu je i običaj, posvađao sa skoro svima na terenu i svi su mu bili krivi za promašaj i poraz, osim njega. Smetalo mu je ruganje protivničkih igrača. Jer on je poznati argentinski anđeo i svetac zaštitnik fair-playa.

Beckham se samo smješka. Održavanje profesionalnog nogometnog pogona dođe mu kao prosječnom hrvatskom navijaču članarina u voljenom klubu, u prvoj sezoni očekivanja su minimalna, a svaka reklama, pa i nakon ovakvog penala je zapravo - dobrodošla.

Inače, nakon 14 kola na vrhu MLS-a je Columbus Crew kojem su za petama Toronto i Philadelphia. Miami je zadnji. Naravno: i u nogometu Amerikanci ne igraju klasičnu ligu nego se sve rješava u play-offu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ujo ante 28.09.2020.

    Propalica ko cro cop

  • delpooo 28.09.2020.

    Dobar za pive i roštilja!

  • Najljepši.Izrod 28.09.2020.

    Higuain je igrač na kojeg možeš računati.. da će sjebat kad ga najviše trebaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare