To je to što me zanima!

Hitna je oživljavala navijača Osijeka na tribini, a Kohorta rasplakala glasnogovornika

Dramatične scene pred početak utakmice Osijeka i Šibenika ipak su završile sretno jer su elektrošokovima bolničari vratili muškarca u život i odvezli ga u bolnicu
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica prošlost je u Osijeku, Rene Poms sadašnjost, kao i kiksevi na domaćem terenu. Nakon pobjede nad Hajdukom, "bijelo-plavi" nisu uspjeli pobijediti Šibenik. Završilo je remijem 1-1.

A uvertira u utakmicu bila je krajnje dramatična. Naime, jednom je navijaču Osijeka na istočnoj tribini pozlilo, pretrpio je srčani udar i hitna pomoć brzom mu je reakcijom spasila život.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šokantne su bile scene na Gradskom vrtu, liječnici su koristili i defibrilator i uspjeli vratiti u život navijača, što su tribine popratile velikim pljeskom. Potom su ga odvezli u bolnicu.

Glasnogovornik Osijeka Mario Mihić, ujedno i spiker na domaćim utakmicama, poželio mu je brzi oporavak i povratak na tribine, a onda je istok skandirao njemu.

PRVI PUT U HNL-u Varaždinska publika ljutila se na Bugarina, treneri suzdržani: Ma, nije loše da sude stranci...

Naime, Mihu, koji je u klubu od 1996. i nije propustio više od 1000 utakmica Osijeka, očekuje operacija zbog koje će neko vrijeme biti izvan terena. Kohorta mu je skandirala nekoliko puta i izmamila mu suze na oči. Na istoku je na transparentu pritom stajalo:

"Miha izdrži, predaje nema. Uz tebe je Kohorta vjerna!"

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Newberg 04.09.2022.

    Bit će od silnoga uzbuđenja čovjeku pozlilo?

  • no sleep 04.09.2022.

    Sve je to Nenina škola

  • Tko sere 53 03.09.2022.

    brz oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare