To je to što me zanima!

Sopić brani Dalića: Kad bi kod nas Jordan zabio 35 koševa, neki bi ljudi rekli 'samo 35?!'

Danas se održao izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u Vodicama. Te sjednice, kako obično bude, održe se krajem kvalifikacijskih ciklusa. Ipak, HNS je malo ubrzao stvari nakon šokantnih poraza...
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić doputovao je u Pulu zajedno s pomoćnicima Ivicom Olićem i Vedranom Ćorlukom. Tamo je u nedjelju gledao utakmicu 12. kola HNL-a između Istre 1961 i Rijeke, gdje je izbornik skautirao potencijalna pojačanja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Strateg 'vatrenih' priznao je nakon poraza u kvalifikacijama od Turske i Walesa kako je vrijeme da osvježi reprezentaciju nekim novim licima. Stoga nije iznenađenje što izbornik gleda u izlog najbolje momčadi lige, Rijeke, koja je 'preživjela' na vrhu HNL-a unatoč remiju s devetoplasiranim Puljanima.

IZBORNIK SKAUTIRA FOTO Dalić s Ćorlukom i Olićem prati utakmicu Istre i Rijeke. Gleda pojačanja za 'vatrene'?

- Mislim da izbornik Dalić gleda naše igrače i sve igrače HNL-a, bio na stadionu ili pred malim ekranom, na televiziji. U principu, to je njegov i posao - rekao je nakon utakmice trener Rijeke Željko Sopić.

Danas će se održati izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u Vodicama. Te sjednice, kako obično bude, održe se krajem kvalifikacijskih ciklusa. Ipak, HNS je malo ubrzao stvari nakon šokantnih poraza, a Dalić bi im trebao podnijeti izvještaj kvalifikacijskog ciklusa s naglaskom na utakmice s Walesom i Turskom...

BIRTIJA Tek za 50 godina svi možda shvatimo zašto nikad nismo smjeli blatom na Zlatka Dalića

Sopić je tim povodom stao u obranu Dalića, koji je s Hrvatskom ostvario povijesne uspjehe na Svjetskim prvenstvima u Rusiji (srebro) i Katru (bronca), a Hrvatskoj je donio i srebro u Ligi nacija.

Sopića su pitali što mu znači da je izbornik došao gledati njegove igrače.

- Što mi znači? To je lijepo čuti, ali to je to. Ništa više. Izbornik Dalić je potpuno siguran u svom sedlu. Mi smo takva država da bismo, kad bi i Michael Jordan zabio 35 koševa, rekli: "Eh, samo 35?" - Sopić je zaključio.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • migaču 23.10.2023.

    A sopić je mjerilo čega ? Taj nema veze s nogometom

  • Dado1511 23.10.2023.

    e sad si ga presrao sopiću

  • Pobotchnick Leeyoobo 23.10.2023.

    Pa i je to malo za Jordana. Ako mu je u NBA bio prosjek 35 ovdje bi trebao više. Zašto ga plaćam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare