To je to što me zanima!

HNS je podržao kandidaturu Slovenca za predsjednika Uefe

Vidim da kolege smatraju da je u ovom trenutku Uefi potreban profil predsjednika kakav sam ja. Hoću li uspjeti, vidjet ćemo na izborima, rekao je Aleksandar Čeferin
Vidi originalni članak

Na regionalnom sastanku 13 nacionalnih nogometnih saveza održanom u srijedu u Moskvi, među kojima je bio i Hrvatski nogometni savez (HNS), dana je jednoglasna potpora kandidaturi predsjednika Slovenskog nogometnog saveza (NZS) Aleksandra Čeferina (48) za predsjednika Uefe.

Nakon što je Izvršni odbor Uuefe donio odluku o pokretanju procesa izbora novog predsjednika koji će zamijeniti suspendiranog Michela Platinija, Čeferin je za svoju kandidaturu dobio podršku Danske, Švedske, Norveške i Finske kojima se potom pridružila i Italija.

Od utorka ovaj 48-godišnji odvjetnik ima potporu predsjednika nogometnih saveza Hrvatske, Albanije, BiH, Bugarske, Cipra, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske, Rusije, Srbije i Turske. Uz podršku svog nacionalnog saveza, Čeferina tako već sada podržava 18 od 55 zemalja članica Uefe.

- S obzirom na široku potporu sa svih strana europskog kontinenta, odlučio sam se kandidirati za predsjednika Uefe. U pet godina koliko sam na čelu NZS-a dobro sam upoznao svoje kolege i vidim kako su se poprilično raspitali o meni, te smatraju da je u ovom trenutku Uefi potreban profil predsjednika kakav sam ja. O tome hoću li uspjeti vidjet ćemo na izborima u rujnu - kazao je Čeferin.

Izbori za novog predsjednika održat će se 14. rujna u Ateni, a kao glavni protukandidat Čeferinu slovi predsjednik Nizozemskog nogometnog saveza Michael van Praag.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Exterminator 08.06.2016.

    Baš mi intelektualno djeluje Suki na ovoj slici !🐒🍌

  • Marko10820 08.06.2016.

    ja sam protiv

  • CRO_Anonimac 08.06.2016.

    Od svih Šukerovih slika, ovu sam vidio nebrojeno puta. Ne zato što mi je simpatična il lijepa već zato što je ovaki novinari forsiraju. To je kao u politici kad određeni medij "navija" za jednu opciju pa kad objavljuje članke o njenim oponentima bira slike na kojima su uhvaćeni u nekakvim čudnim pozama, s grimasama, gdje izgledaju iritantno baš ko šuker na ovoj slici. Dovoljno govori o profesionalnosti novinara koji prepisuju ovakve članke. Il da skratim:"Koji k uporno stavljate ovu sliku od vjerojatno preko milijun dostupnih slika na internetu od Šukera"? Pa da mi je rođeni brat poslo bi ga u p.m. samo zbog ove iritantne grimase od osmjeha koja ti se unosi u lice

Komentiraj...
Vidi sve komentare