To je to što me zanima!

HNS kažnjen za incidente u Rigi: Evo koliko će savez to koštati

Prvo je na teren uletjela čaša koja skoro pogodila Joška Gvardiola, a zatim su u teren doletjele dvije kane za smeće. Organizator je odmah poslao kordon policije prema navijačima
Vidi originalni članak

Naplaćao se HNS kazni u kvalifikacijama za Euro, a sada je na vrata saveza došla i posljednja. Zbog utrčavanja navijača nakon posljednjeg zvižduka utakmice Latvija - Hrvatska i bacanja predmeta u teren HNS će biti kažnjen samo novčano. Disciplinska komisija Uefe odlučila je kako će HNS Uefi morati platiti 38.000 eura.

Zbog ulaska navijača u teren HNS će platiti 8000 eura, dok će skuplje platiti bacanje predmeta u teren. To će HNS koštati 30.000 eura. 

Što se dogodilo?

Hrvatski navijači u Rigi su navijali po gradu cijeli dan bez incidenata, ali je na tribinama došlo do reakcije policije na ponašanje naših navijača.

Prvo je na teren uletjela čaša koja skoro pogodila Joška Gvardiola, a zatim su u teren doletjele dvije kane za smeće. Organizator je odmah poslao kordon policije prema navijačima.

Incidenti se više nisu događali, a utakmica je mirno došla kraju. Nakon utakmice na teren je ušao jedan navijač ogrnut zastavom Tomislavgrada. Redari su ga vrlo brzo sustigli. Izveli su ga s terena, a navijača je došao podržati izbornik Zlatko Dalić.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • domba18 15.12.2023.

    Kako gostujuca ekipa može biti kažnjena nikad mi nece biti jasno? Tko je organizator utakmice i tko je odgovoran za sigurnost?

  • xOOx 14.12.2023.

    nadam se samo da nece to morati sami platiti, valjda ce malo od penzica uzeti

  • vodoinstalater3 14.12.2023.

    Uefa je platila bozicnice pa se sad treba opet uzet lova od saveza…

Komentiraj...
Vidi sve komentare