To je to što me zanima!

HNS potvrdio da razmišljaju o izgradnji stadiona kraj Arene

Dosad je bilo najava da bi stadion mogao biti sagrađen u Velikoj Gorici, Vukovaru, a spominjala se i obnova Poljuda, koji bi služio kao nacionalni stadion. Više riječi o tome bit će na sljedećim sastancima
Vidi originalni članak

Iz HNS-a su za N1 potvrdili da se razgovaralo na temu gradnje nacionalnog stadiona u zagrebačkom Blatu što je danas rekao i gradonačelnik Milan Bandić.

Dosad je bilo najava da bi stadion mogao biti sagrađen u Velikoj Gorici, Vukovaru, a spominjala se i obnova Poljuda, koji bi služio kao nacionalni stadion. Više riječi o tome bit će na sljedećim sastancima u Hrvatskom nogometnom savezu.

Na tu temu s gradonačelnikom Milanom Bandićem razgovarao je novinar N1 portala Ivan Hrstić.

- Riješit ćemo lokaciju stadiona u Blatu, pored dječje bolnice. Ne govorim uvijek sve, nešto i sačuvam. Lokacija stadiona će biti južno od Save, kao što sam i rekao. Blato je, da ne ulaze ljudi u grad, fenomenalan izbor. Nacionalni stadion će biti u Zagrebu. 2021. je stadion na Blatu. Nitko nema mogućnost da se to napravi osim Zagreba. Nacionalni stadion nećemo davati privatnim investitorima. Zagreb je metropola i on to mora imati - rekao je Bandića, a sada, čini se, ima i podršku HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Mslistipica 05.08.2018.

    Očeli netko platiti zemlju ili će biti nacionalazacija i do njega mora biti jedan dodatni spomenik zaslužnimam iz HNS

  • Soliterba 04.08.2018.

    hahah... pa nema on ni love ni mandat za to.. prica gluposti umjeto da se uhvati posla... Zagreb je toliko velik da moze svaki mjesec imat neko pranje novca,,,, a kad se bas odlucio na to zaprdivanje oko stadiona.. mogao je to prebacit na istok grada gdjke ima puno vise mjesta i napokon pocne praviti nove kvartove koji na nesta nalikuju

  • Pivski trbuh_1988 03.08.2018.

    Razmišljaju?? Bravo tako vec 27 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare