To je to što me zanima!

HNS potvrdio: Luka se vratio u Madrid, propustit će Gruziju...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, je nakon burnog tjedna dogovoru s izbornikom odlučio vratiti se u Madrid i nastaviti treninge s Realom ususret napornom dijelu sezone...
Vidi originalni članak

Luka Modrić propušta utakmicu s Gruzijom jer se vratio u Madrid, potvrdio je HNS. Razlog je Lukin način iskupljenja čelnicima Reala nakon što se posljednja dva puta vraćao u Madrid ozlijeđen nakon reprezentativnih utakmica. Bit će ovo tek druga utakmica nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji koju naš kapetan propušta (nije igrao niti prijateljsku s Jordanom u listopadu prošle godine). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Zlatko Dalić u dogovoru s Lukom zaključio je da je u interesu Luke i reprezentacije da ga se poštedi ovog prijateljskog susreta. S druge strane, u Realu Modrića čekaju utakmice s Real Sociedadom i PSG-om zbog čega Luka smatra da je potrebniji Madriđanima, osobito nakon što je glavnu zadaću s Hrvatskom, onu plasmana na Euro, odradio.

PORAZA SE - SRAMIO Bilić otkrio: Luka se nećkao želi li uzeti dres s brojem 10!

Hrvatski kapetan ovaj je tjedan zaista imao posla. U utorak je primio nagradu 'Zlatno stopalo' u Monacu, u subotu reprezentaciju predvodio do plasmana na Euro 2020. pobjedom protiv Slovačke na Rujevici, a u nedjelju na Interliberu i svečano predstavio svoju autobiografiju pred stotinama okupljenih obožavatelja i u društvu nogometnih kolega i bivših trenera koji su oblikovali njegovu karijeru.

Podsjetimo, utakmica Hrvatske i Gruzije igra se u utorak 19. studenoga u 18 sati u Puli. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Konjusar 18.11.2019.

    Godine

  • robicasvor 18.11.2019.

    Sluga Bartolec peric car barisic Badelj kovacic Orsic pasalic rebic Petkovic Tak bi po meni trebal biti sastav

  • LOLNeki 18.11.2019.

    Pošteno prema Realu, s obzirom da se u zadnje vrijeme vraćao ozlijeđen. Sutra će i ovako igrati oni koji manje igraju, šteta mi da je Brekalo posuđen mladoj, više bih volio da je ostao i da odigra sutra i da se uigrava, mlada reprezentacija i onako nije previše bitna, osim za stvaranje igrača za A selekciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare