To je to što me zanima!

HNS pustio dodatne ulaznice, preprodavači digli cijenu 800%

Na internetu se mogu kupiti dodatne ulaznice za utakmice Hrvatske i Mađarske, a na Poljudu je montirano i oko 500 sjedalica na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez pustio je putem interneta u prodaju dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatske i Mađarske! Ulaznice su to koje su vratili Uefa i Mađarski nogometni savez, ali i one koje su kupljene preko Interneta, ali nisu na vrijeme plaćene, piše HNS.

Na stadionu u Splitu montirano je i oko 500 sjedalica na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prodaja dodatnih ulaznica omogućena je isključivo putem interneta od utorka 8. listopada na ovoj poveznici. HNS napominje da jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a one se osobno preuzimaju na blagajni Spaladium Arene od 12:00 do 18:00 sati, a na dan utakmice od 12:00 do početka utakmice.

Cijene ulaznica:

  • Zapad: 250 kn
  • Istok: 200 kn
  • Sjever: 125 kn

Hrvatska reprezentacija se nakon četiri i pol godine vratila u Split, a gotovo povijesni susret s Mađarima nitko ne želi propustiti. Ulaznice su rasprodane u manje od dva dana nakon što su puštene u prodaju. Naravno veliku potražnju pokušat će iskoristiti i preprodavači pa se na "crnom tržištu" već pojavljuju karte po vrtoglavim cijenama. Najjeftinije se mogu naći po 600 kuna, a najskuplje 1.300 kuna. Tako se primjerice ulaznica za istočnu tribinu Poljuda koja je u pretprodaji koštala 150 kuna prodaje na Njuškalu za 1.300 kuna! Međutim, prodavač nudi dvije karte, a u paketu ih se može dobiti za 2.500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • PCapitalist 08.10.2019.

    Mađarska ne zna ni sama kakva ju atmosfera čeka na Poljudu.Imam osjećaj da ćemo ih jednostavno poderati.

  • arow 08.10.2019.

    Treba uvesti samo to da moze uci onaj cije je ime na ulaznici i zbogom crnom trzistu

  • 08.10.2019.

    Evo ja imam 5 ulaznica, i sigurno neću ići bude li prolom oblaka... i što bih ja sad trebao ? Baciti ulaznice ili prodati ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare