To je to što me zanima!

HNS o optužnici protiv Modrića i Lovrena u aferi 'ne sjećam se': Oni zaslužuju pravedan odnos

Kao osvajači srebrne i brončane medalje na SP-u igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Modrić i Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa, piše HNS
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena, napisali su iz krovne hrvatske nogometne organizacije.

NEĆE IH PRIVODITI Sud tereti Modrića i Lovrena za lažne iskaze, evo što ih očekuje

Podsjetimo, općinsko državno odvjetništvo u Osijeku je u srijedu podiglo pred Općinskim sudom u Osijeku optužnice protiv Luke Modrića (37) i Dejana Lovrena (33) zbog davanja lažnog iskaza. Lovrena se tereti da je rekao da je bio u Hrvatskoj te da je osobno uplatio novac na bankovni račun treće osobe, iako je prema tvrdnji DORH-a u to vrijeme bio u Francuskoj, javlja Gol.hr

Modrića se pak tereti za tvrdnju da je anekse ugovora potpisivao svaki put kad je produžavao profesionalni ugovor, a DORH tvrdi da ih je sve potpisao nakon što je napustio matični klub. Ista optužnica je već bila podignuta, ali ju je sud odbacio jer smatrao da je bila preuranjena. A HNS je dao podršku kapetanu 'vatrenih' i bivšem reprezentativcu.

- Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu. Kao osvajači srebrne i brončane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. No, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost - napisali su iz HNS-a pa zaključili:

- Stoga Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te ćemo biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tijekom procesa.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • 30.06.2023.

    sada ce im ga tatta uglaviti....i luki i dejanu....ahahahaha sve se vraca sve se placa....

  • surivlaj 30.06.2023.

    Livaja će im zapivat serenadu ispod zatvorskog prozora

  • 01mario 30.06.2023.

    sve samo po zakonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare