To je to što me zanima!

Hoarau: Pastore je kao Messi? Prerano je za takve usporedbe

Nogometaš francuskog PSG-a Guillaume Hoarau smatra da Javier Pastore još mora napredovati kako bi ga mogli uspoređivati s napadačem Barcelone Leom Messijem
Vidi originalni članak

Napadač vodeće momčadi francuskog prvenstva unatoč impresivnom startu suigrača Javiera Pastorea drži da je prerano za usporedbe s njegovim sunarodnjakom Messijem.

- Još je malo rano za takve usporedbe. Javier u PSG-u ima priliku pokazati svoju vrijednost i kvalitetu, a mora se stalno dokazivati igrama na visokom nivou. Mi ostali ćemo učiniti sve kako bi još napredovao, ali za doći na Messijev nivo igre još je dug put. Pastore definitvno ima kvalitetu za postati jedan od najboljih na svijetu, ali još nije u tom društvu - smatra Hoarau.

Pastore je nakon skupog transfera iz Palerma u PSG vrlo brzo počeo pokazivati da posjeduje kvalitetu u skladu s iznosom koji je za njega plaćen. U 10 utakmica postigao je 6 golova, a radi se u veznom igraču.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • IK1989 02.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • yamahayzfr125 01.11.2011.

    nije mi jasna ta argentina kako uvik nadju pametnog izbornika...falli im taj kreativac koji ce prenositi lopte do messija higuaina i di marie a ne da se messi vraca u svoju polovicu po loptu...ali ne pastore sjedio na klupi kod batiste a bome i sad kod sabelle grije klupicu...nekuzin ih!...toliko zvijezda a tako losi...nakon one pobjede protiv cilea sam mislio da su krenuli ali onda poraz od venezuele...

  • Mate619 01.11.2011.

    Neki igrač briljira jednu utakmicu i vi ga odma uspoređivate s Leom ili Ronaldom... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare