To je to što me zanima!

Hoeness: Nakon Benfice slijedi analiza, odlučivat će i igrači...

Da smo implementirali u igru sve što nam je trener rekao, pobijedili bismo 5:0, rekao je nakon utakmice Bayerna i Fortune Düsseldorf Manuel Neuer, a teško je zaključiti je li bio sarkastičan ili zaista podržava Kovača
Vidi originalni članak

Kritike na račun Nike Kovača na klupi Bayerna se ne stišavaju. Bayern je opet prosuo bodove odigravši tek 3-3 sa slabašnom Fortunom Düsseldorf.

Bayern je i treću utakmicu zaredom ostao bez pobjede u Bundesligi. I četvrti put zaredom ostao bez pobjede pred svojim navijačima u prvenstvu. Fortuna Düsseldorf uzela je bod golom u sudačkoj nadoknadi (3:3), a situacija je sve teža za hrvatskog trenera Niku Kovača iako je predsjednik Uli Hoeness potvrdio da do utorka i dvoboja s Benficom u Ligi prvaka sigurno ostaje.

- Trener u ovom trenutku nije predmet rasprave, moramo prespavati. Čeka nas i teška utakmica u utorak i nakon toga moramo analizirati gdje smo. Moramo ostati mirni, iako je to jako teško u ovom trenutku, moram priznati. U utorak je potrebno potvrditi prolazak u nokaut fazu Lige prvaka, a onda ćemo sjesti i pričati što i kako dalje. Jer ono što se dogodilo protiv Fortune je nedopustivo - smatra Uli Hoeness koji se i sam nosi s velikim pritiskom jer Kovaču od početka mandata pruža bezrezervnu podršku.

- Igramo s Benficom u utorak i on će sigurno biti na klupi. Nismo bili u svlačionici da bismo momčad pitali o treneru. Ali sljedeće ćemo dane iskoristiti da saznamo zašto igramo tako loš nogomet, bez inspiracije. To nas proganja - naglasio je Hoeness i tako otkrio iduće korake uprave kluba.

Njemački mediji ne napuštaju teoriju da je Kovač izgubio autoritet u svlačionici, a Hoeness je rekao da će i oni utjecati na sudbinu Kovača.

- Dovoljno smo odrasli da takve odluke donosimo samostalno, ali poslušat ćemo što igrači imaju za reći.

A znakovitu izjavu je dao i vratar Manuel Neuer o tome podržava li momčad trenera.

- Da smo implementirali u igru sve što nam je trener rekao, pobijedili bismo 5:0 - rekao je njemački reprezentativni golman.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Frankan 26.11.2018.

    ja vijerujem niki i nadam se da če nakon sastanka otiči odavno nezadovoljni lewandowski i boateng. I kad se onda niko i momčad dignu onda če rušit kladionice. Mi koji smo vijerovalu u niku !

  • LebronJordan23 25.11.2018.

    Šta oni imaju odlucivat

  • Obi-Wan Kenobi 25.11.2018.

    Poštujem Niku kao bivšeg kapetana i sad trenera, ali on nema autoriteta kao što nije imao ni u reprezentaciji. Sjetite se Brazila naši se kupaju bez gaća, paradiraju goli kao da su na odmor došli, i kako je završilo- prvim avionom doma. Tako i tu, igrači ga ne poštuju, ne zalaže se i mislim da su mu dani odbrojani, ne bi mu želio otkaz, nisam tu da mu se rugam ili ga vrijeđam, ali to je jednostavno tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare