To je to što me zanima!

Holly Holm: Nadam se da će mi Miesha Tate dati novu šansu...

Znam da više nisam prvakinja i ne mogu odlučivati s kim ću se boriti. No ja sam Mieshi dala priliku za revanš, nadam se da će uzvratiti istom mjerom, kaže Holm
Vidi originalni članak

Miesha Tate je pobjedom protiv Holly Holm postala nova prvakinja UFC-ove bantam kategorije. Miesha je slavila u nevjerojatnoj borbi u Las Vegasu. 

Šef UFC-a Dana White odmah nakon borbe u Las Vegasu rekao je kako će Miesha Tate vjerojatno braniti pojas protiv Ronde Rousey. 

- Rekao sam to i prije meča Holm i Tate. Pobjednica će braniti naslov protiv Ronde Rousey. Poslao sam poruku Rondi nakon meča. Ona nije ni gledala borbu. Pitala me što se dogodilo, a rekao sam joj da je Holm pala u nesvijest nakon Mieshinog zahvata. Odgovorila mi je: "Čini se da se moram vratiti na posao".

No Holly Holm se nada kako će joj UFC dati šansu prije Ronde jer se ona još nije oporavila od strašnog nokauta. Upravo je Holm pojas osvojila pobijedivši Rondu Rousey kojoj je to bio prvi poraz u karijeri.

- Sad su se stvari malo promijenile. Znam da više nisam prvakinja i ne mogu odlučivati s kim ću se boriti. To je frustrirajuće. No sama sam si kriva. Ako se u UFC-u odluče za borbu Tate-Rousey, morat ću to prihvatiti. Nadam se da će mi Miesha
dati novu šansu. Onda je sad glavna, ali ja sam njoj dala priliku za revanš, nadam se da će uzvratiti istom mjerom - rekla je Holly Holm.

- Stvarno nemam pojma tko će mi biti sljedeća protivnica. To me zapravo ne interesira. Znam da me svi žele, ali ja sam prvakinja i samo se moram pojaviti na meču i obraniti pojas. To je posao prvaka, a ne da bira protivnike - rekla je Miesha.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • OM Sai Baba 31.03.2016.

    kakva je sprdnja ovaj ženski ufc. kolo vodi meisha tate kojom je ronda brisala patos, a vrhunac karijere joj je "hrvala na koledžu". ronda će je samljet, po običaju. maisha je napravila grešku što je uzela pojas, ronda će joj nabit kompleks, ako već i nije.

  • OrcaPerestrojka 25.03.2016.

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Invictus_Zagreb 25.03.2016.

    kako su dobre.. svaka im cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare