Obavijesti

Sport

Komentari 6

Holly Holm: Nadam se da će mi Miesha Tate dati novu šansu...

Holly Holm: Nadam se da će mi Miesha Tate dati novu šansu...
8

Znam da više nisam prvakinja i ne mogu odlučivati s kim ću se boriti. No ja sam Mieshi dala priliku za revanš, nadam se da će uzvratiti istom mjerom, kaže Holm

VIDEO

Miesha Tate je pobjedom protiv Holly Holm postala nova prvakinja UFC-ove bantam kategorije. Miesha je slavila u nevjerojatnoj borbi u Las Vegasu. 

Šef UFC-a Dana White odmah nakon borbe u Las Vegasu rekao je kako će Miesha Tate vjerojatno braniti pojas protiv Ronde Rousey. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekao sam to i prije meča Holm i Tate. Pobjednica će braniti naslov protiv Ronde Rousey. Poslao sam poruku Rondi nakon meča. Ona nije ni gledala borbu. Pitala me što se dogodilo, a rekao sam joj da je Holm pala u nesvijest nakon Mieshinog zahvata. Odgovorila mi je: "Čini se da se moram vratiti na posao".

No Holly Holm se nada kako će joj UFC dati šansu prije Ronde jer se ona još nije oporavila od strašnog nokauta. Upravo je Holm pojas osvojila pobijedivši Rondu Rousey kojoj je to bio prvi poraz u karijeri.

- Sad su se stvari malo promijenile. Znam da više nisam prvakinja i ne mogu odlučivati s kim ću se boriti. To je frustrirajuće. No sama sam si kriva. Ako se u UFC-u odluče za borbu Tate-Rousey, morat ću to prihvatiti. Nadam se da će mi Miesha
dati novu šansu. Onda je sad glavna, ali ja sam njoj dala priliku za revanš, nadam se da će uzvratiti istom mjerom - rekla je Holly Holm.

- Stvarno nemam pojma tko će mi biti sljedeća protivnica. To me zapravo ne interesira. Znam da me svi žele, ali ja sam prvakinja i samo se moram pojaviti na meču i obraniti pojas. To je posao prvaka, a ne da bira protivnike - rekla je Miesha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića