To je to što me zanima!

Senzacija u UFC-u: Holly Holm nokautirala je Rondu Rousey!

MELBOURNE Holly Holm nova je UFC prvakinja bantam kategorije nakon velikog iznenađenja i pobjede protiv Ronde Rousey. Holm je slavila prekidom u 2. rundi...
Vidi originalni članak

Holly Holm (34) napravila je nešto dosad nezamislivo. Dominirala je i nokautirala Rondu Rousey (28) koja je dosad bila pojam dominacije u bantam kategoriji. Holm je slavila nakon prekida u drugoj rundi na UFC-193 eventu u Melbourneu pred 56.214 navijača i uzela šest godina mlađoj Amerikanki pojas.

- Ovo je neprocjenjivo! Imala sam toliko podrške i mislila sam si: "zašto ne bih napravila ovo". I uspjela sam. Sve što ste vidjeli u borbi mi smo vježbali. Svaki njezin pokušaj primanja i zahvata, sve smo znali. Nikad nisam provela toliko vremena u teretani kao prije ove borbe - rekla je nova prvakinja Holly Holm.

Youtube

Kraj velikog niza

Ronda je dosad bila kraljica svoje kategorije, neporažena Amerikanka pobjeđivala je svoje protivnice za 14, 16 i 34 sekunde. Nedavno je šesti put zaredom obranila titulu što je najdulji niz u povijesti UFC-a, ali i tom je nizu došao kraj. 

Holly Holm prva je borkinja koja je pobijedila Rondu. Dominirala je Holly, žestokim udarcima uzdrmala je Rondu da bi je lijevim high-kickom poslala u svijet snova. Ronda je morala u bolnicu nakon meča.

To joj je prvi poraz nakon 12 pobjeda u prijašnjih 12 mečeva. Burno je bilo na vaganju između Ronde i Holly, a sad već bivša prvakinja poručila je protivnici da je lažnjak. Očito je to sve motiviralo Holly koja je u MMA stigla iz boksačkih voda. Savršenom taktikom i razornim udarcima osigurala si je pojas. Zaslužila ga je.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 16.11.2015.

    Ronda je svoje izrondala....

  • andrea8048 16.11.2015.

    eto joj na sad kad se našla ku*cit okolo. drago mi je sto ju je isprašila holy.

  • Herzog(315178) 16.11.2015.

    Konačno će i Ronda početi razmišljati glavnom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare