To je to što me zanima!

Holyfield: Da pitam Tysona za meč, ispalo bi da sam nasilnik

Više od dva desetljeća nakon čuvenog revanša, u kojem je Holyfield ostao bez djelića uha, zahuktava se priča oko trećeg meča dvojice boksačkih legendi. I Evander nema ništa protiv
Vidi originalni članak

Američke boksačke legende i bivši svjetski prvaci u teškoj kategoriji Mike Tyson (53) i Evander Holyfield (57) počeli su pregovore oko trećeg susreta u ringu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vraća se Mike Tyson!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se Evander za BBC prisjetio svojih pobjeda nad protivnikom koji mu je odgrizao komadić uha. Prvo mu je 1996. oduzeo teškaški naslov tehničkim nokautom u 11. rundi, a godinu kasnije ga je obranio jer je Tyson diskvalificiran nakon što je u trećoj rundi "okusio" protivnika.

- Borba je moguća ako on to želi. Da ga ja pitam za borbu, ispalo bi da sam nasilnik što se želim boriti s likom kojeg sam dvaput pobijedio - rekao je provokativno Evander pa dodao:

- Ako me udari, vratit ću mu. To je boks. Da sam s bratom u ringu i da me udari, vratio bih mu. Ako ne želite primati moje bombe, onda vam je bolje da ne bacate bombe na mene. Kada me vidite kako izgledam u ringu s 58 godina, zapitat ćete se kako je to moguće.

Podsjetimo, Tyson je 15 godina nakon posljednje borbe počeo objavljivati snimke treninga i najavio da se s 53 godine vraća boksu u humanitarne svrhe. Potom je prave 'zazubice' njihovim obožavateljima napravio Evander Holyfield (57), kojem je Tyson 1997. u borbi odgrizao komadić uha, objavljivanjem vlastitih snimki. Holyfield je posljednju borbu imao 2011. godine kada je stigao do 44. pobjede (od 57 borbi), u okršaju s Brianom Nielsenom.

- Njegovi ljudi razgovaraju s mojim ljudima pa iako još nismo došli do čvrstog dogovora, radi se na tome - nedavno je najavio Holyfield.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bonecrusher 30.05.2020.

    Onaj tko kaže da je Holy prespor za Tysona očigledno nije gledao Evandera. Jednako je brz kao i Tyson, ako ne i brži. A malo njih zna da je taj isti Holyfield 2 puta pobjedio višestrukog svjetskog prvaka u trčanju sprintera i skakača u dalj, sa xy zlatnih medalja-zlatnog olimpijca Carla Lewisa u utrkama na 400m i to u njegovom "Primeu" 1987. Hey man, Holyfield prepišao Carla Lewisa....dva puta...jezuš marijca se smiluj.

  • Exterminator 26.05.2020.

    Zamisli da se Tyson spusti na koljena ovaj puta i zagrize ispod pojasa :-(( ?

  • Baine 26.05.2020.

    Kaže lik koji je dobio drugu borbu samo zato što je bila prekinuta, nakon što je isprovocirao Tysona udarcem glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare