To je to što me zanima!

Horvat je citirao sv. Franju: Daj da promijenim ono što mogu...

Mi smo svoje odradili, došli smo ovdje pobijediti Portugal i Tunis, probali smo i Francusku, sve je bilo spremno za iznenađenje, ali nismo izdržali. Francuska igra doma i vjerujem da će pobijediti, kazao je izbornik
Vidi originalni članak

Hrvati su odradili svoj dio posla, dobili Tunis 30-27 i ulaze u ulogu najžešćih navijača Francuske protiv Portugala. Pobjeda Francuza ili remi vodi nas na Olimpijske igre.

POBJEDA ZA KRAJ Mandić i Horvat sredili su Tunis

- Nismo danas kidali živce kao prva dva dana, Tunisu je čast igrati protiv Hrvatske i znali smo da će ići maksimalno. Nezgodni su, jaki 1 na 1. Mi smo u početku promašili nekoliko zicera i zato rezultat nije bio kozmetički dobar, ali znali smo da ako obrana bude prava, da ćemo se odvojiti što se dogodilo na otvaranju drugog dijela i tada smo kontrolirali utakmicu, rekao je za RTL izbornik Hrvoje Horvat.

Ni protiv Tunisa nismo mogli bez crnih rupa.

- Neugodne su i jači protivnici ih dobro kažnjavaju. Mi imamo rotacije koje moramo raditi jer su nam igrači podijeljeni na obranu i napad i tu moramo naći ravnotežu kroz jedne duže pripreme, što ćemo, nadam se, popeglati. Moramo raditi na detaljima, a to ćemo moći na pripremama za Olimpijske igre ako se dogode.

Dogodit će se pobijedi li Francuska Portugal ili remizira. Što misli izbornik o raspletu?

- Jednom je davno jedan mudar čovjek rekao: "Daj mi, Bože, hrabrosti da promijenim ono što mogu, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu i prije svega daj mi mudrosti da razlikujem prvo od drugog". Mi smo svoje odradili, došli smo ovdje pobijediti Portugal i Tunis, probali smo i Francusku, sve je bilo spremno za iznenađenje, ali nismo izdržali. Francuska igra doma i vjerujem da će pobijediti.

Kapetan Domagoj Duvnjak:

- Čestitam dečkima na, mogu reći, odličnom turniru, odigrali smo protiv Francuske fenomenalnih 45 minuta, pa na kraju previše izgubili. Jučer smo se vratili s 10-16, a to mogu samo ekipe s karakterom. Danas je bilo OK, dobro smo krenuli, fulali zicere, ali u drugom poluvremenu bili smo fenomenalni. Osobno sam zadovoljan jer nikad nismo imali teži turnir.

Što možemo promijeniti za Tokio?

- Mi imamo samopouzdanja, istina da u Egiptu nije bilo ono na što smo navikli navijače, ali događa se svima, pa tako i nama. Pokazali smo ovdje varijacije iz 5-1 u 6-0. Ne možemo u tri dana priprema očekivati čuda. Sad navijamo za Francusku, ali ako i Portugal pobijedit, mi se možemo pogledati u oči - završio je kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • abas 15.03.2021.

    Franjo Asiški? Ja čuo Sioux indijanci.. 🤔

  • a disi ti 15.03.2021.

    Novi Babic

  • 12041965 14.03.2021.

    Super Hrvatska u zadnji par mjeseci za naj većeg rivala francusku hr nacija baš za njih navija da imaju ponos nikad nebi navijal za Francuze taman nikad ne vidjeli o. I

Komentiraj...
Vidi sve komentare