To je to što me zanima!

Horvat detektirao probleme iz Finske: Nećemo se okupiti u ovom sastavu opet do listopada

Ne postoje dvije iste utakmice. Plan je ponoviti ono što i u Finskoj. Kraj sezone je, umor se vidi, a drago mi je što smo se vratili u normalu i da će nas pozdraviti navijači u kockicama, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Hrvatska još nikad nije propustila svjetsko prvenstvo, pa neće ni iduće u Švedskoj i Poljskoj u siječnju. Posao smo zgotovili već u Finskoj pobijedivši 34-21, pa ćemo nakon uzvrata u subotu u Varaždinu i službeno proslaviti plasman pred svojim navijačima.

Hrvoje Horvat u Finskoj je raspodijelio minutažu jer se tako, srećom, odvijala utakmica, pa se sutra očekuje još više šanse za one iz drugog plana.

KVALIFIKACIJE ZA SP Srbi utišali Celje! Slovenci će ostati bez Svjetskog prvenstva? HRVATSKA IDE NA SP Finci (još) nisu za rukomet, a koliko tek znači pravi golman...

- Bilo je zadovoljavajuće, također i nekih propusta u obrani, a i tranzicija može biti još bolja i konkretnija. Koristimo svaki zajednički trenutak jer nećemo se do desetog mjeseca okupiti u ovom sastavu - rekao je izbornik uoči uzvrata.

- Ne postoje dvije iste utakmice. Plan je ponoviti ono što i u Finskoj. Kraj sezone je, umor se vidi, a drago mi je što smo se vratili u normalu i da će nas pozdraviti navijači u kockicama.

U kockastom dresu opet je nakon duže vremena bio Marko Mamić. Euro je propustio zbog ozljede i korona virusa, u Finskoj je zabio dva gola. Sada ste već jedan od iskusnijih?

- Puno je mladih lica, neki su već bili tu, i super su. Napravili smo veliku prednost i pokazali Fincima da nemaju šanse protiv nas, isto trebamo i sutra. Drago mi je čuti da će doći puno ljudi - rekao je Mamić.

Igra se od 18 sati uz prijenos na HRT-u 2.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rimad001 16.04.2022.

    zato jer nama nitko nevalja

  • Mendieta6 15.04.2022.

    Zasto je ovaj jos uvijek izbornik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare