To je to što me zanima!

Horvat mora mijenjati: Šušnja pozitivan, Mihić ima simptome!

Nakon što je protiv Francuske zabio dva gola, kružni napadač Leon Šušnja dobio je pozitivan test na Covid i neće igrati protiv Srbije. Čeka se što će biti s Marićem i Cindrićem, a moguće da slijede i novi pozivi
Vidi originalni članak

Mnogo bi lakše bilo izborniku Hrvoju Horvatu kad bi njegovo jedino razmišljanje bilo slaganje taktike za nadolazeću i važnu utakmicu protiv Srbije na Europskom prvenstvu, ali nakon što je morao mijenjati zbog plavog kartona Davidu Mandiću, očito će svako malo morati 'prekrojiti' popis zbog korone. 

RUKOMETAŠI NAKON FRANCUSKE Igrači optimisti uoči Srbije: Ma previše smo se bavili sucima...

Današnje PCR testiranje pokazalo je da je kružni napadač Leon Šušnja pozitivan na Covid-19. Lagane simptome za sada ima Lovro Mihić. Kako vremena za pripremu utakmice sa Srbijom nema previše, izbornik Hrvoje Horvat će tijekom noći odlučiti koju će dvojicu igrača pozvati naknadno u Mađarsku pod uvjetom da imaju negativni PCR test.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A to je sad glavno pitanje. Već je jasno da stiže Marin Jelinić na krilo, izbornik je spominjao mogućnost dolaska Manuela Štrleka, a iščekuje se kakvi će biti testovi Luke Cindrića Marina Marića. A tko zna, možda se pojavi i koje novo ime, jer kako je krenulo, tko zna što nas sve čeka do utakmice.

Bilo kako bilo, Hrvatska protiv Srbije izlazi na teren u subotu od 20 sati i 30 minuta, a pobjedom bi 'kauboji' došli na korak do drugog kruga. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • natam 15.01.2022.

    Ako misle pobijedit nesmiju izgubit

  • Sports <3 14.01.2022.

    Neznam,ovaj Horvat je polupao konce...Gadza je opasan po gol kao moj dida u 95.oj...Lik ne gleda gol,kruzi okolo ko muha i pitamo se zasto Jaganjac i Martinovic niau pravi...A Karacic i Pavlovic sjede doma

  • ZombiGrill 14.01.2022.

    nek horvat sam sebe zamjeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare