To je to što me zanima!

Horvat: Nema izgovora, nećemo se predati! Idemo se zbrojiti...

Puno trenera napravi grešku pa priča o neregularnosti prvenstva i poteškoćama, pruža timu izgovor, momčad se intuitivno uhvati pa se preda. Mi se ne predajemo, izgovora nema, kaže izbornik nakon Ukrajine
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Ukrajinu 38-25 i zakoračila jednom nogom u drugi krug. Za odlazak u Budimpeštu trebala nam je i mala pomoć Francuske koja je došla. Srbija nije imala šanse.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvjerljivo smo slavili, ali baš da nam ide po planu, ne mogu reći. Pokušali smo sačuvati neke igrače. Možemo se ovako krpati i preživljavati u ovakvim utakmicama, nadam se da ćemo se kompletirati i pojačati do utakmice drugog kruga - rekao je izbornik Hrvoje Horvat za RTL.

Uvjeren je bio da ćemo proći.

- Već poznata situacija. Što da vam kažem, Srbija ima odličnu momčad, puno jakih pojedinaca, igraju u vrhunskim klubovima. Mogu oni dobiti olimpijske pobjednike i svjetske prvake, ali nas ne mogu. Nećemo se time opterećivati - govorio je Horvat prije utakmice Francuska - Srbija.

Koliko uopće gleda prema Budimpešti, gdje Hrvatsku čekaju utakmice protiv Crne Gore, koja je šokantno izbacila Sloveniju, kao i Danske?

- Teško je raditi dugoročne planove. Podvući ćemo crtu kad dođemo u hotel, probati se zbrojiti i oduzeti. Vidjeti s kojim sastavom uopće možemo u Budimpeštu.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Szegeda nakon pobjede nad Ukrajinom

Hrvatska je u odnosu na prvotni popis ostala bez jednog i pol sastava, što zbog ozljeda, što zbog pozitivnih testova na korona virus. No Horvat ne očajava.

- Puno trenera napravi grešku pa priča o neregularnosti prvenstva i poteškoćama, pruža timu izgovor, momčad se intuitivno uhvati pa se preda. Mi se ne predajemo, izgovora nema, pokušavamo izvući maksimalno što možemo, uhodavamo se. Zato se i možemo izvući iz poteškoća, dobro smo se postavili - kazao je Hrvoje Horvat.

Nastavio je o problemima s korona virusom i na konferenciji za medije.

- Nažalost, covid odlučuje o našem prolasku, svaki dan se borimo s nekim novim imenima, a danas nismo uspjeli nastupiti u istom timu kao zadnji put, a sad moramo vidjeti s kim ćemo ići u nastavak natjecanja - rekao je Hrvoje Horvat.

- Složio bih se s kolegom što se tiče problema, a znali smo prije turnira da imamo strašne protivnike u grupi. Idemo korak po korak, protiv Srbije nije bilo tako dobro, protiv Francuske je bilo bolje, ali danas nije. Ova momčad treba vremena, oni žele raditi i rade na dobar način - rekao je izbornik Ukrajine, Poljak Michael Biegler.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • jimmycro 18.01.2022.

    Ja san osobno oduševljen sa energijom trenera tako triba

  • kojiznam 17.01.2022.

    tako Bare zna rasirit ruke kad pjeva sa namjesteno slicnom facom sigurno bio na koncertu i vidio od njega pa i on sad tako 😅

  • ogidibogi 17.01.2022.

    Pravi pristup, izgubimo utakmicu - prvenstvo je neregularno, ali kad pobjedimo - normalno da je regularno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare