Obavijesti

Sport

Komentari 149

'Kauboji' bez drame do slavlja, sad čekamo potvrdu Francuske

'Kauboji' bez drame do slavlja, sad čekamo potvrdu Francuske
12

Nakon 'dizelaškog' ulaska u utakmicu probudili su se hrvatski rukometaši i vrlo brzo otišli na osjetnu razliku te sve mirno priveli kraju. A Slovenci su u drami ispali od Crnogoraca s kojima igraju 'kauboji' ako prođu skupinu

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u dvoboju 3. kola skupine C Europskog prvenstva u Szegedu Ukrajinu s 38-25 (18-13).

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Ukrajina

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska - Srbija, koji će odlučiti o drugom mjestu u skupini. Izabranike Hrvoja Horvata nije omela niti jutrošnja vijest o zarazi Davida Mandića i Željka Muse, koji su u izolaciji. 

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Ukrajina

Hrvatska je nakon petnaestak minuta dvoboja došla do značajnije prednosti, a Ukrajina je slomljena početkom drugog poluvremena serijom 4-0 za 22-14, da bi razlika narasla na konačnih 13 razlike. Ivan Martinović i Marin Šipić postigli su po sedam golova, Marin Jelinić je zabio šest, a Tin Lučin pet golova, dok je Ukrajinu predvodio Dmitro Artemenko s pet pogodaka.

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Ukrajina

Francuska i Hrvatska imaju po četiri boda, Srbija ima dva, a Ukrajina je na dnu bez bodova. Hrvatsku u drugi krug u Budimpeštu vodi bilo kakva pobjeda Francuske. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Szegeda nakon pobjede nad Ukrajinom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
EUROPSKO PRVENSTVO 18:00 , SZEGED, MAĐARSKA
Hrvatska
38 : 25
Ukrajina
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj je utakmice u Szegedu, 'kauboji' su uvjerljivo slavili 13 razlike i Horvat zna na koga sve može računati. Sad se čeka utakmica Francuske i Srbije.

56'

Horiha je dobio dvije minute zbog prigovora, a prvi je gol na turniru zabio i naš Nikola Grahovac

53'

Ukrajinci su izborili isključenje i zabili, ali odmah Šipić odgovara s druge strane.

52'

Priliku iz sedmerca dobio je i Filip Glavaš te ju iskoristio na najbolji mogući način!

47'

U napadu imamo priliku gledati i Jakova Gojuna, to se ne događa često. Objasnio je Hrvoje Horvat neke stvari na time outu, a i dalje s crte trpa Šipić bez ikakvih problema.

Komentari 149