Obavijesti

Sport

Komentari 57

Horvat: Nema izgovora, nećemo se predati! Idemo se zbrojiti...

Horvat: Nema izgovora, nećemo se predati! Idemo se zbrojiti...

Puno trenera napravi grešku pa priča o neregularnosti prvenstva i poteškoćama, pruža timu izgovor, momčad se intuitivno uhvati pa se preda. Mi se ne predajemo, izgovora nema, kaže izbornik nakon Ukrajine

VIDEO

Hrvatska je pobijedila Ukrajinu 38-25 i zakoračila jednom nogom u drugi krug. Za odlazak u Budimpeštu trebala nam je i mala pomoć Francuske koja je došla. Srbija nije imala šanse.

Pokretanje videa...

Hrvatski i srpski navijači zajedno pjevaju 00:31

- Uvjerljivo smo slavili, ali baš da nam ide po planu, ne mogu reći. Pokušali smo sačuvati neke igrače. Možemo se ovako krpati i preživljavati u ovakvim utakmicama, nadam se da ćemo se kompletirati i pojačati do utakmice drugog kruga - rekao je izbornik Hrvoje Horvat za RTL.

Uvjeren je bio da ćemo proći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Već poznata situacija. Što da vam kažem, Srbija ima odličnu momčad, puno jakih pojedinaca, igraju u vrhunskim klubovima. Mogu oni dobiti olimpijske pobjednike i svjetske prvake, ali nas ne mogu. Nećemo se time opterećivati - govorio je Horvat prije utakmice Francuska - Srbija.

Koliko uopće gleda prema Budimpešti, gdje Hrvatsku čekaju utakmice protiv Crne Gore, koja je šokantno izbacila Sloveniju, kao i Danske?

- Teško je raditi dugoročne planove. Podvući ćemo crtu kad dođemo u hotel, probati se zbrojiti i oduzeti. Vidjeti s kojim sastavom uopće možemo u Budimpeštu.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Szegeda nakon pobjede nad Ukrajinom

Hrvatska je u odnosu na prvotni popis ostala bez jednog i pol sastava, što zbog ozljeda, što zbog pozitivnih testova na korona virus. No Horvat ne očajava.

- Puno trenera napravi grešku pa priča o neregularnosti prvenstva i poteškoćama, pruža timu izgovor, momčad se intuitivno uhvati pa se preda. Mi se ne predajemo, izgovora nema, pokušavamo izvući maksimalno što možemo, uhodavamo se. Zato se i možemo izvući iz poteškoća, dobro smo se postavili - kazao je Hrvoje Horvat.

Nastavio je o problemima s korona virusom i na konferenciji za medije.

- Nažalost, covid odlučuje o našem prolasku, svaki dan se borimo s nekim novim imenima, a danas nismo uspjeli nastupiti u istom timu kao zadnji put, a sad moramo vidjeti s kim ćemo ići u nastavak natjecanja - rekao je Hrvoje Horvat.

- Složio bih se s kolegom što se tiče problema, a znali smo prije turnira da imamo strašne protivnike u grupi. Idemo korak po korak, protiv Srbije nije bilo tako dobro, protiv Francuske je bilo bolje, ali danas nije. Ova momčad treba vremena, oni žele raditi i rade na dobar način - rekao je izbornik Ukrajine, Poljak Michael Biegler.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja