To je to što me zanima!

Hrga: Dečko me iznenadio, ima tešku ruku. Vrijedan Crnogorac

Martin Bakole je najizgledniji, pregovori su već počeli. Ali, kažem, ništa ne vjerujem dok ne uđemo u ring, rekao je Hrgović o potencijalnom novom dvoboju nakon što je sredio Radonjića
Vidi originalni članak

Iznenadio me dečko, ima tešku ruku, mislio sam da će biti i puno lakše, rekao je Filip Hrgović za RTL nakon 13. pobjede u 13. meču.

"El Animal" je u Klagenfurtu u tri runde opravdao ulogu velikog favorita protiv Crnogorca Marka Radonjića, neporaženog do ove večeri, ali tek 229. teškaša svijeta, koji nije imao što tražiti u ringu s Hrgovićem.

POSLJEDNJE PRIPREME Hrgović na standardnoj kilaži, a Mavrović i Milas znatno lakši od protivnika na vagi prije meča

- Pokazao se hrabrim, pet-šest puta je padao i dizao se, stvarno je srčan. Mogu reći da je najvrjedniji Crnogorac. Vjerojatno bi on i nastavio, ali trener mu je, mislim, prekinuo. Svaka mu čas što je uopće prihvatio borbu i borio se lavovski. A ja sam sretan, 13. pobjeda u džepu i idemo dalje prema našem cilju. Hvala i navijačima koji su došli iz cijele Hrvatske, Austrije i Njemačke.

Radonjić je prošlost, što sada očekuje Hrgovića?

- Borba za poziciju glavnog izazivača po IBF verziji, vjerujem da će se dogoditi do kraja godine. Ali nećemo više s planovima, puno ih se raspalo.

Imate li kakvo ime?

- Martin Bakole je najizgledniji, pregovori su već počeli. Ali, kažem, ništa ne vjerujem dok ne uđemo u ring.

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANE BORBE VASO vs. CROATA: 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • brocker 12.09.2021.

    Hrga kao boksač, ajde nije loš, ali me zasmetalo kad se izvodila crnogorska himna njegovo skakutanje i udaranje u zrak, ipak treba poštovati himnu, moje skromno mišljenje..

  • Panac 11.09.2021.

    Sad sam 100% siguran... NIŠTA od Hrge !!! Čim se pojavi ozbiljniji protivnik... lagano gubi.... a Joshua ga ruši u prve 3 runde !!!

  • Eminem91 11.09.2021.

    Milas bi ga izuo iz cipela

Komentiraj...
Vidi sve komentare