To je to što me zanima!

Hrga ima priliku karijere: Ima dva dana da odluči želi li u ring, pobjeda donosi Joshuu ili Furyja

Iako se spominjalo kako bi Filip Hrgović (28, 12-0) u travnju trebao u ring protiv Martina Bakolea (27, 16-1) sad mu se otvorila velika prilika. IBF je Michaelu Hunteru (32, 19-1-1) naložio da mora u ring s 'El Animalom'
Vidi originalni članak

U ringu je posljednji put bio u studenom prošle godine kad je nokautirao Rydella Bookera (40, 26-4), a onda je najavljeno da će se prvi put boriti protiv bolje rangiranog protivnika. A sad se iznenada otvorila još veća prilika za našeg Filipa Hrgovića (28, 12-0) jer bi mogao u ring sa toliko puta spomenutim Michaelom Hunterom  (32, 19-1-1)!

VELIKI PLANOVI Hearn: Hrgović bi do kraja ove godine mogao napadati titulu!

Naime, Međunarodna boksačka federacija (IBF) naložila je spomenutom Hunteru, a on je to objavio na Twitteru, kako se za poziciju prvog izazivača za titulu mora boriti upravo protiv 'El Animala' nakon što je od toga odustao Charles Martin (34, 28-2-1) koji se ozlijedio. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nema Hrga puno vremena za razmišljanje jed do 26. veljače zajedno s Hunterom mora odgovoriti IBF-u jesu li spremni za meč. Hrga je četvrti izazivač za spomenutu titulu koja je u vlasništvu Anthonyja Joshue (31, 24-1), a treći na listi izazivača Oleksandr Usyk (34, 18-0) za to nije zainteresiran, priliku bi mogao dobiti 'El Animal'.

Eddie Hearn nedavno je spomenuo kako je već ponudio Hunteru meč protiv Hrgovića, ali mu on nije odgovorio, ali sad je ipak na cijeni mjesto izazivača za titulu koju drži Anthony Joshua. Točnije, pobjednik tog meča trebao bi dobiti priliku boksati protiv pobjednika mečeva između spomenutog Joshue i Tysona Furyja (32, 30-0-1).

APSURD Kaos Olimpijskih igara: Hrgović je ostao bez plasmana u Tokio!

Hrga od lani spominje Huntera, a sad mu se otvorila velika prilika. Hoće li to prihvatiti? Ubrzo ćemo saznati...

Idi na 24sata

Komentari 113

  • 28.02.2021.

    Realno, Hrga još nije na tom nivou.

  • Sport10 26.02.2021.

    bježi Hrga od toga,jer ko bježi on dobije priliku i sutra da bježi

  • unify 25.02.2021.

    Slažem se da je Tyson Fury trenutno najbolji teškaš svijeta. Da bi i službeno osvojio i zadržao tu titulu potreban mu je njemački mozak. Svojim načinom kreveljenja kao u borbi protiv Wildera,čisto sumnjam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare