To je to što me zanima!

Hrga na Forresta: Ide još bolja godina, stižem po te pojaseve!

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (27) će 17. travnja u Oxon Hillu ići po 11. profesionalnu pobjedu protiv Jerryja Forresta (31), na mjestu gdje je slavio u borbi protiv Gregoryja Corbina (39)
Vidi originalni članak

Veselim se povratku u ring. Imam lijepe uspomene iz MGM National Harbora i treniram naporno kako bi fanovima priuštio još jednu uzbudljivu izvedbu. Jerry Forrest (31) je dobar boksač. On se bori iz kontragarda i ima dobar omjer pobjeda i poraza. Očekujem težak meč, ali sam uvjeren da ću ga pobijediti. 2019. je bila sjajna godina za mene, rekao je nakon službene objave sljedećeg protivnika Filip Hrgović (27) koji će u 11. profesionalnom meču boksati protiv Amerikanca koji u zadnjih dvadeset mečeva ima jedan poraz.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon pobjede protiv Erica Moline (37) u Saudijskoj Arabiji i obrane WBC-ove internacionalne titule, 'el animal' Hrgović kreće u novi meč. Iako su se spominjala velika imena kao mogući novi protivnici hrvatskog boksača, ali do toga nije došlo već je na repertoaru Amerikanac sa omjerom od 26 pobjeda i tri poraza u karijeri.

- Borio sam se u SAD-u, Meksiku i Saudijskoj Arabiji. Imao sam tri borbe protiv tri jaka protivnika i ostvario sam tri pobjede nokautom. Ovo će biti još bolja godina. Moj je cilj oduvijek bio postati svjetski prvak i sada sam još korak bliže tom cilju. Stižem po pojaseve! - jasno je poručio hrvatski boksač, dok je njegov promotor Nisse Sauerland dodao: 

- Filip je u fantastičnoj formi i spreman je 2020. započeti sa stilom. Posljednji se put u MGM National Harboru predstavio američkim fanovima jednim eksplozivnim nokautom u prvoj rundi i oni ovoga puta mogu očekivati sličnu stvar. Uzbuđenje je zagarantirano svaki puta kada Filip zakorači u ring. On je budućnost teške kategorije i samo je pitanje vremena kada će se boriti za najveća svjetska priznanja.

Hrgović se u MGM Grandu borio u svibnju 2019., kad je nokautirao drugog Amerikanca Gregoryja Corbina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 10.03.2020.

    bas sam ostao razocaran sa izborom protivnika,nadao sam se da ce hrga konacno na nekog top borca da vidimo na cemu je.Nema smisla dovijeka lupati kante,primjerice joyce koji je na olipijadi bio srebrn,u svojem 11. mecu ce se boriti protiv duboisa koji se nalazi na 25. mjestu dok ce hrga u svojem 11. mecu na borca koji je na 91.

  • jo2hn8ny 10.03.2020.

    Za sada kako stvari stoje ne ideš ti nikuda.

  • x00x 10.03.2020.

    napad na pojas preko stotog na listi hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare