To je to što me zanima!

Hrga uletio promotoru i ispalio: 'Dajte Hrvatima pravu borbu!'

Moramo dati hrvatskoj publici dobru borbu. Ja to želim i spreman sam, poručio je Filip Hrgović koji je pod naletom adrenalina prekinuo intervju svog promotora. Hrgu hvale mnogi koji nešto znače u svijetu boksa
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Filip Hrgović nezaustavljivo melje i krči put prema vrhu teške kategorije. Stigao je do devete pobjede u devet mečeva u profesionalnoj karijeri nakon što je pao Mario Heredia

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadržao je time pojas internacionalnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u. Hrgović je poslije meča strelovito napredovao na BoxRec ljestvici. Uoči meča s Heredijom bio je 17., a sada je već na 13. mjestu i uskoro će ući u uži krug izazivača za naslov svjetskog teškaškog prvaka.

HRGOVIĆ U ELITI Veliki skok na rang listi: Ispred Hrge su samo najveći teškaši

Preskočio je bivše izazivače Geralda Washingtona i Dominica Breazealea, zatim Christiana Hammera te Oscara Rivasa.

Hrgin promotor Eddie Hearn kazao je da bi naš boksač trebao odraditi još dvije borbe do kraja godine. Prvu u listopadu, drugu 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji kao predborba uzvratu Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza.

- Da, moramo vidjeti kako će stajati s ozljedama. Za njega pripremam još dvije borbe ove godine. Ako bude jedna, Saudijska Arabija za njega je sjajna prilika da se pokaže. Jako sam uzbuđen zbog njega, Filip je sjajan dečko! Na treninzima se daje 110 posto, kao i u borbama. Vjerujem da će biti teškaški prvak! Večeras je bilo prekrasno. A što kaže Vaš novčanik? Uvijek je zeznuto, večeras mi je rekao – Izvadi novac! Potrošimo taj novac, dragi”, kazao je za RTL izvršni direktor Matchrooma Eddie Hearn.

EDDIE HEARN NAJAVIO: 'Podići ćemo pritisak na Filipa, dogodine će se boriti za titulu'

MEDIJI HVALE, POZNATI ČESTITAJU Nakon pobjede na hamburger: 'Moćan je, u to nema sumnje...'

- Bilo je ovo jako dobro za njegov razvoj. Filip želi ići brzo naprijed, ali ovakve večeri su neprocjenjive za učenje i građenje boksača. Poslije meča sam u rekao da je bilo savršeno. On mi je rekao – ‘Daj mi Chisoru, daj mi Parkera, daj mi Povetkina!’. Odgovorio sam mu da će doći, ali da će ga ovakve večeri izgraditi kao boksača. Svi se žele žuriti, tako svijet funkcionira, ali moramo to učiniti na pravi način - dodao je promotor Nisse Sauerland.

- Puno je dobrih komentara od trenera. Dave Coldwell, koji trenira Chisoru, rekao je da je dečko moćan. Puno ga hvale u boksačkom svijetu - kazao je. 

Potom je u kadar 'uletio' Filip Hrgović koji je prekinuo svog promotora.

- Moramo dati hrvatskoj publici dobru borbu. Ja to želim i spreman sam - poručio je Hrga, a njegov promotor zadovoljno je kimao glavom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bonecrusher 01.09.2019.

    Prvak svijeta???? Da, ali samo ako se Wilder povuče, a to neče biti tako brzo. Da sada naleti na Deontaya to ne bi bilo dobro jer realno njemu se nitko od današnjih boksača ne može suprostaviti. Bolje prije toga Hrgi bilo bi postati prvak Europe. A onda dalje.

  • Nikad dosta 26.08.2019.

    Nedaj boze da ovaj izgubi koliko bi morali placat psihologe i ostala sra...a da se vrati na normalo ufffffff

  • ivan91zg 26.08.2019.

    Kada vidim kako velike rvatine u komentarima pljuju Hrgovića odmah znam da će postati prvak u teškoj kategoriji. Dok su strani analitičari Luku Modrića proglašavali najboljim svjetskim veznjakom u rangu Inieste i Xavia, naši vrli komentatori na 24 sata su se podrugivali i ismijavali navedeno(90% njih) a u životu nisu apsolutno NIŠTA postigli. Kada su Čiliću strani teniski magovi i analitičari predviđali da će uzet barem jeda GS, u našim medijima je to isrpaćeno sa sprdanjem i ruganjem na navedenu tezu...naveo sam 2 primjera a ima ih jos mnogo! HRVATI- najjalniji i najzavidniji narod jedan prema drugome, nema nas jadnijih na SVIJETU! Koliko smo jalni i jadni još nam je i dobro- zaslužili smo puno gore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare