To je to što me zanima!

Hrgović: Dubois se neće moći nositi s mojim udarcima, ali ako izgubim, neću više dobiti šansu

Vjerujem da ću u lipnju postati svjetski prvak, prvi Hrvat u povijesti u teškoj kategoriji. I onda su mi vrata cijelog svijeta otvorena, tvrdi naš boksač
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31, 17-0) trebao bi boksati 1. lipnja u Saudijskoj Arabiji protiv Britanca Daniela Duboisa (26, 20-2). Hrga se priprema u Miamiju i čeka potvrdu tog meča, iako je spreman i uskočiti i 18. svibnja ako Oleksandr Usik ili Tyson Fury otkažu svoju borbu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pregovori traju, neko vrijeme. Kad sve zbrojim i oduzmem, čeka me najteža borba u karijeri - rekao je Filip za RTL pa nastavio:

- Prozivam već godinama te borce i želim veliku borbu. Ali meni je to velik pritisak jer u slučaju poraza vraćam se ne deset nego 20 koraka unatrag i pitanje je kad ću kao Hrvat, borac iz tako male države, dobiti priliku na tako velikoj sceni.

Dubois je već dobio takvu priliku, ali izgubio je od Joea Joycea i Usika.

- Ne vjerujem da će moći sve blokirati, a ako ga pogodi toliko udaraca, neće se moći nositi s tim - tvrdi Hrgović, uz zaključak:

- Vjerujem da ću u lipnju postati svjetski prvak, prvi Hrvat u povijesti u teškoj kategoriji. I onda su mi vrata cijelog svijeta otvorena!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • T'jt-šmznm 27.03.2024.

    Kad bi baba imala muda zvala bi se Darko.

  • Kaj987 26.03.2024.

    Dabogda popušil

  • kojiznam 26.03.2024.

    koliko taj ima godina ? jeli su ga pustili iz doma za starije i nemoćne ? 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare