To je to što me zanima!

Hrgović ima novog protivnika! Crnogorac neporažen u 22 borbe

Pričalo se kako se sa zagrebačkim boksačem opet nitko ne želi boriti od velikog broja boraca s IBF ljestvice, a na kraju je borac pronađen u - Crnoj Gori. Marko Radonjić je 229. na BoxRec ljestvici
Vidi originalni članak

Filip Hrgović doznao je svog sljedećeg protivnika!

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović pjeva Thompsona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ring će stupiti za par tjedana, već 10. rujna, u austrijskom Klagenfurtu. Borit će se na Wörthersee stadionu, nekoć poznatom pod imenom Hypo Group Arena. Na tom je mjestu Hrvatska 2008. na Euru slavila protiv Njemačke i Poljske.

Pričalo se kako se sa zagrebačkim boksačem opet nitko ne želi boriti od velikog broja boraca s IBF ljestvice, a na kraju je borac pronađen u - Crnoj Gori! Radi se o 31-godišnjem crnogorskom teškašu Marku Radonjiću koji je u karijeri dosad neporažen. Slavio je u 22 profesionalne borbe, a svaku od njih završio je prekidom.

Usprkos onome što se na prvu čini kao impresivan rezime, Radonjić je tek 229. na BoxRec ljestvici. Razlog tome su prilično neimpresivni protivnici. Ipak, 'Montenegrian Hammer' pristao je na opasan izazov te mu svakako treba priznati kako hrabrosti itekako ima. Hrgi je ova borba stigla nakon drame s Michaelom Hunterom, a ona bi trebala doći uoči borbe s Martinom Bakoleom koji je zatražio jednu borbu prije Hrgovića kako bi bio spreman.

Hrgović je po BoxRecu trenutno 29. teškaš svijeta. Ima 12 pobjeda i nijedan poraz. Od tih 12, deset je završio prekidom.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zoltan025 27.08.2021.

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Crnogorac...

  • 27.08.2021.

    Kako bi volio da ga ovaj bivši crnogorski amater napenali i uspava

  • Eminem91 26.08.2021.

    Sigurno će mu se spavat ili bit umoran pošto je crnogorac

Komentiraj...
Vidi sve komentare