To je to što me zanima!

Savez je brončanim curama dao 150.000 eura i poručio: Korona virus buja kao gljiva poslije kiše

Briga za zdravlje mora nam biti najvažnija, kažu u HRS-u nakon odluke da na više od mjesec dana obustave natjecanje u prvoj ligi za rukometašice i rukometaše. Balić je potvrđen za pomoćnika Horvatu
Vidi originalni članak

Baš kad je korona virus poharao momčad PPD Zagreba, koji je osvojio svih 28 naslova nacionalnog prvaka, i kad se natjecanja u svim drugim dvoranskim sportovima normalno održavaju, Hrvatski rukometni savez odlučio je prekinuti prvenstvo na mjesec i pol. Za rukometaše i rukometašice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Procjena je čelnih ljudi HRS-a da bi se do tada sve igračice i igrače, stručne stožere, odnosno sve one koji sudjeluju u natjecanju, a misli na suce, delegate, mjeritelje vremena, moglo procijepiti", kažu iz krovne kuće hrvatskog rukometa i dodaju:

"U danima kad korona virus buja kao gljive poslije kiše, i sve je više igrača koji su zaraženi, a klubova u karanteni, briga za zdravlje mora nam biti najvažnija. Nakon iscrpne i dugačke rasprave, ta je odluka prihvaćena uz deset glasova za i jedan protiv. Glas protiv bio je Rukometnog kluba Nexe koji je smatrao da treba nastaviti natjecanje pa odgađati susrete kad dođe do zaraze pojedinih klubova."

Zanimljiva je konstatacija na mrežnim stranicama HRS-a da će se Premijer liga nastaviti utakmicama četvrtfinala Kupa (?!) 19. svibnja, a završiti 26./27. lipnja, opet utakmicama Kupa. Rukometašice bi nastavile 16. svibnja završnicom Kupa, a zadnje ligaško kolo trebalo bi biti 19. lipnja.

Četiri mjeseca nakon što su na Europskom prvenstvu u Danskoj senzacionalno osvojile broncu, pa poslije i prozivali čelništvo saveza gdje su njihove premije, hrvatske rukometašice doznale su kako će za taj uspjeh dobiti 150.000 eura bruto.

Ivano Balić potvrđen je, kako je ekskluzivno otkrio 24sata, za pomoćnika Hrvoju Horvatu na klupi hrvatske rukometne reprezentacije koja prvi put od 2000. godine neće nastupiti na Olimpijskim igrama. Trener golmana bit će Nino Pavelić iz Nexea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dalijan 08.04.2021.

    E s di su im maske😳😳😳😳😳

  • 08.04.2021.

    Ja sam mislio da svi sportaši igraju za Hrvatsku iz ljubavi a ne za pare...

  • Qurcy Ban 08.04.2021.

    Sve najgore što se dešava u RH, najbolje se vidi u HRS-u. Kriminala ima svugdje, al’ ovaj savez je za doktorat na pravnom fakultetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare