To je to što me zanima!

Hrvati srušili Barcelonu! Šahtar šokirao favorizirane Katalonce

Šahtar, kojeg vodi hrvatski trener Marino Pušić uz asistenta Marija Stanića, pobijedio je Barcelonu u 4. kolu Lige prvaka. Katalonci su pobjedom mogli osigurati prolaz dalje, ali Ukrajinci to nisu dozvolili
Vidi originalni članak

U susretu 4. kola Lige prvaka Šahtar je na Volksparkstadionu u Hamburug pobijedio španjolskog prvaka Barcelonu s 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Danilo Sikan u 40. minuti.

Velika je to pobjeda hrvatskog trenera Marino Pušića (52), koji je krajem listopada zamijenio sportskog direktora Dariju Srnu. On je privremeno bio trener ukrajinskog prvaka nakon otkaza treneru Patricku van Leeuwenu. Pušić je kao asistenta doveo bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Stanića.

MILAN - PSG 2-1 Milan preokrenuo PSG i ostao u igri za prolaz! U visine se vinuo Giroud i zabio gol Donnarummi

Nakon tri pobjede, španjolski velikan je u Hamburgu mogao potvrditi prolaz u osminu finala, međutim Šahtar je šokirao Katalonce ostvarivši veliku pobjedu.

Ukrajinski sastav je prvi zaprijetio, u 15. minuti je pucao Mikola Matvienko pucao, ali je Marc-Andre ter Stegen bio spreman. Barcelona u prvih pola sata nije pokazala mnogo, tek se u završnici poluvremena probudila. No, domaćin je ipak zabio gol u 40. minuti. Giorgi Gočolešvili je odlično ubacio s desnoga krila, a Danilo Sikan glavom fantastično pogodio za 1-0.

UOČI UTAKMICE LIGE PRVAKA VIDEO Opsadno stanje u Milanu. Navijač PSG-a izboden u glavu i noge. U bolnici se bori za život!

Domaćin je prvi zaprijetio i na otvaranju drugog dijela. Gočolešvili je u 48. minuti zaprijetio, ali je Barcin vratar bio spreman. Barcin trener Xavi je u 60. minuti napravio čak četiri izmjene kako bi podigao ritam igre. Barca je opasno stisnula suparnika, ali nije uspjela izjednačiti. Gosti su tijekom utakmice uputili samo jedan udarac u okvir ukrajinskih vrata.

U drugom susretu iz ove skupine kasnije se sastaju Porto i Anterp.

FANTASTIČNO POJAČANJE Guardiola: Joško je sjajan tip! Baš sam sretan što je tu s nama

Barcelona vodi na ljestvici s devet bodova, Porto i Šahtar imaju po šest bodova, dok su Belgijanci na dnu bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Konjak 0.5 07.11.2023.

    Pa se ti kladi u današnje vrijeme

  • sebastiansebatic12 07.11.2023.

    Klubic

  • mali moj 07.11.2023.

    Ja više stvarno ma.... ne kužim nogomet i bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare