To je to što me zanima!

Hrvati, pravac Maribor i Ljudski vrt! Navijači smiju na Euro U21

Gledatelji koji će doći u Sloveniju i Mađarsku iz inozemstva, morat će se pridržavati kriterija ulaska u zemlje koji će biti na snazi u razdoblju odigravanja utakmica. Hrvatska protiv Španjolske igra 31. svibnja
Vidi originalni članak

Tribine se za navijače diljem Europe i svijeta otvaraju tjedan za tjednom, a, za razliku od prvog dijela natjecanja po skupinama, bit će otvorene i u Sloveniji i Mađarskoj na završnici Europskog prvenstva U-21.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska, znamo već, 31. svibnja u Mariboru u Ljudskom vrtu u četvrtfinalu igra protiv Španjolske i svaki navijač, svako grlo, bit će itekako dobrodošlo našim nogometašima.

LUKA IVANUŠEC 'Protiv Španjolske ćemo imati i navijače, a ovakvo zajedništvo nisam baš nikada osjetio...'

Poslije odluka koje su donijele nadležne vlasti puštene su i ulaznice u prodaju za preostale utakmice natjecanja. Dakako, gledatelji koji će doći u Sloveniju i Mađarsku iz inozemstva, morat će se pridržavati kriterija ulaska u zemlje koji će biti na snazi u razdoblju odigravanja utakmica. Vlasnici ulaznica po tom pitanju neće biti izuzetak.

Pristup stadionima, pak, bit će odobren u skladu s mjerodavnim lokalnim zakonodavstvom, što će potvrditi lokalne vlasti. Ulaznice se mogu kupiti na portalu za prodaju ulaznica, gdje se mogu pronaći i dodatne informacije o samoj kupnji i pravila vezana uz COVID-19 i pristup stadionu.

 

- Ono u skupini bilo je stvarno lijepo proživjeti, dalo nam je šansu da se borimo i dalje. Što reći o Španjolcima, godinama su dominantni u ovom uzrastu. Uglavnom osvajaju ili su u finalima u zadnjih desetak godina, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. I ova generacija je jako dobra i sigurno su jedni od glavnih favorita za sam kraj, za to finale. Dobro smo ih proučili, dobro smo se informirali. Znamo s kim imamo posla, ali vjerujemo u sebe i svjesni smo da imamo ogromnu priliku. Siguran sam da su dečki svjesni toga i da je nećemo samo tako propustiti - rekao je izbornik Igor Bišćan.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • svinjo 28.05.2021.

    Mogle bi Slovenke i Mađarice pasti. Ko u dobre stare dane.

  • sitnozubi 28.05.2021.

    bit če uvjeta koliko oš bez brige..

  • sitnozubi 28.05.2021.

    zadnja prijateljska utakmica koju su VATRENI igrali u ljutskom vrtu u Mariboru je bila vrijeđanje od prve do zadnje minute :ubij, ubij .....nadam se, da ovaj put ne bude isto od starne ,slovenaca, koji su doselili u kolovozu 95...ajmo mali tići Vatreni ...samo suvereno

Komentiraj...
Vidi sve komentare