To je to što me zanima!

Hrvati rasturaju: Ivo Karlović i Ana Konjuh u 3. kolu US Opena

Karlović je sredio Amerikanca Donalda Younga 6-4 7-6(4) 6-4, a za osminu finala čeka ga još jedan domaći igrač, tinejdžer Donaldson. Ana Konjuh pomela je Japanku Kurumi Naru za 3. kolo
Vidi originalni članak

Ivo Karlović odradio je još jedan "doktorski" meč na US Openu. Amerikanac Donald Young od nemoći je gotovo zaplakao. Div sa Šalate zabio je "samo" 24 asa, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu u tri seta 6-4 7-6(4) 6-4.

Karlović radi čudesne stvari. Igra tenis života, a ovaj meč morao je igrati jako kasno jer je kiša stvarala velike probleme organizatorima.  

Negdje u jutarnjim satima petka po našem vremenu Ivo je podigao ruke u zrak za treće kolo gdje ga čeka još jedan Amerikanac, Jared Donaldson, 19- godišnji igrač koji je 122. na ATP ljestvici i kojeg Amerikanci smatraju velikom nadom.

No Karlović nema problema s Amerikancima, a niti s publikom. Protiv Younga je dosta ljudi navijalo za Diva iz Hrvatske koji će, ako dobije i američkog tinejdžera, za četvrtfinale US Opena igrati protiv boljeg iz meča Mahut - Nishikori.

Jednu Naru za treće kolo, molim

Sjajan dan za hrvatski tenis upotpunila je Ana Konjuh. Fantastična Hrvatica iskoristila je dobar ždrijeb koji joj se otvorio nakon pobjede protiv 20. nositeljice Kiki Bertens u prvom kolu te je pomela Japanku Kurumi Naru.

Ana je slavila 6-3, 6-3 te izborila 3. kolo US Opena. Naša tenisačica izjednačila je svoj najbolji uspjeh na Grand Slamu. Prije dvije godine igrala je treće kolo Wimbledona.

Konjuh će za najbolji rezultat karijere na Grand Slamu igrati protiv bolje iz meča Timee Bacsinszky i Varvare Lepčenko.

US Open, 2.kolo, tenisači:

Karlović - Young 6-4 7-6(4) 6-4

tenisačice:

Konjuh - Nara 6-3, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 29

  • linoladica 03.09.2016.

    Anci super si. Sve bolja. Čekamo te na tronu! Just keep on going. Bit će prava tenisačica od tebe, za razliku od ovih koje čim otkriju dečke prekidaju sport.

  • 02.09.2016.

    Svaka cast Karlovicu na ovoj pobjedi. Njemu brzanci poput Younga nikada nisu odgovarali. Odigrao je konstantno dobro sva tri seta. Young je povremeno prijetio, vristao na doktorove neprisiljene pogreske i razbijao rekete, ali ni to nije pomoglo da Ivu izbaci iz kolotecine. Break lopte je Ivo spasavao u some stilu, neobranjivim servisima ili fantasticnim potezima na mrezi. Dovodio je Younga do ludila pa je na kraju zasluzio pljesak i od najvatrenijih Youngovih navijaca. Ako uspije drzati veliki postotak prvog servisa, tesko ce mu se slijedeca dva protivnika suprotstaviti.

  • Klasnickk17_1 02.09.2016.

    Hahaha ovaj Dr Ivo tek proigro tenis u 30 godinama koji je to kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare