Obavijesti

Sport

Komentari 29

Hrvati rasturaju: Ivo Karlović i Ana Konjuh u 3. kolu US Opena

Hrvati rasturaju: Ivo Karlović i Ana Konjuh u 3. kolu US Opena
5

Karlović je sredio Amerikanca Donalda Younga 6-4 7-6(4) 6-4, a za osminu finala čeka ga još jedan domaći igrač, tinejdžer Donaldson. Ana Konjuh pomela je Japanku Kurumi Naru za 3. kolo

VIDEO

Ivo Karlović odradio je još jedan "doktorski" meč na US Openu. Amerikanac Donald Young od nemoći je gotovo zaplakao. Div sa Šalate zabio je "samo" 24 asa, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu u tri seta 6-4 7-6(4) 6-4.

Karlović radi čudesne stvari. Igra tenis života, a ovaj meč morao je igrati jako kasno jer je kiša stvarala velike probleme organizatorima.  

Negdje u jutarnjim satima petka po našem vremenu Ivo je podigao ruke u zrak za treće kolo gdje ga čeka još jedan Amerikanac, Jared Donaldson, 19- godišnji igrač koji je 122. na ATP ljestvici i kojeg Amerikanci smatraju velikom nadom.

No Karlović nema problema s Amerikancima, a niti s publikom. Protiv Younga je dosta ljudi navijalo za Diva iz Hrvatske koji će, ako dobije i američkog tinejdžera, za četvrtfinale US Opena igrati protiv boljeg iz meča Mahut - Nishikori.

Tennis: U.S. Open

Jednu Naru za treće kolo, molim

Sjajan dan za hrvatski tenis upotpunila je Ana Konjuh. Fantastična Hrvatica iskoristila je dobar ždrijeb koji joj se otvorio nakon pobjede protiv 20. nositeljice Kiki Bertens u prvom kolu te je pomela Japanku Kurumi Naru.

Ana je slavila 6-3, 6-3 te izborila 3. kolo US Opena. Naša tenisačica izjednačila je svoj najbolji uspjeh na Grand Slamu. Prije dvije godine igrala je treće kolo Wimbledona.

Konjuh će za najbolji rezultat karijere na Grand Slamu igrati protiv bolje iz meča Timee Bacsinszky i Varvare Lepčenko.

Tennis: U.S. Open
Tennis: U.S. Open

US Open, 2.kolo, tenisači:

Karlović - Young 6-4 7-6(4) 6-4

tenisačice:

Konjuh - Nara 6-3, 6-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana