To je to što me zanima!

'Hrvati, svaka vam čast! Žao mi je... Presudilo je malo sreće'

Žao mi je njih, ali i mi smo htjeli osvojiti ovo Euro, ići u Tokio. Želim im puno sreće i sigurno ćemo se vidjeti u Tokiju, rekao je Alex Dujšebajev nakon pobjede u finalu Eura u Stockholmu
Vidi originalni članak

Svaka čast Hrvatima. Bilo je dramatično, borili smo se. Ostavili su srce na terenu, igrali smo tu kao da je u Areni Zagreb, rekao je Alex Dujšebajev, ponajbolji igrač novoga-starog europskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolci su u finalu rukometnog Eura u Stockholmu pobijedili Hrvatsku 22-20 i obranili naslov prvaka. Naši rukometaši gubili su 16-12 pa se vratili, čak i golom Stepančića poveli u završnici, ali onda su stali i zlato je ostalo "furiji".

- Svaka čast hrvatskim igračima, navijačima, treneru. Žao mi je njih, ali i mi smo htjeli osvojiti ovo Euro, ići u Tokio. Želim im puno sreće i sigurno ćemo se vidjeti u Tokiju - rekao je Dujšebajev na solidnom hrvatskom kojeg je naučio igrajući u skopskom Vardaru.

- Nikad nitko ne može lako dobiti Hrvatsku. Uvijek se bore do kraja i ostave sve na terenu, dali su sve snage kao i mi. Presudilo je malo sreće - zaključio je za RTL Dujšebajev, strijelac jednog gola u finalu, baš onog koji je presudio pobjednika u zadnjoj minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • violetmind 26.01.2020.

    Svaka cast hrv za 2 mjesto a u nas cim nisi prvi odmah pljuvanje,tako je to u nas rvata!!a jadni oni koji ne znaju postovat dobitnike i gubitnike to nisu pravi rvati!

  • Patton1203 26.01.2020.

    Španjolci su bar iskreni, svjesni da nije bilo neke kvalitete, već kažu sreće.

  • mrTrobec 26.01.2020.

    Opet ćemo slaviti poraz

Komentiraj...
Vidi sve komentare