Sport

Komentari 38

'Hrvati, svaka vam čast! Žao mi je... Presudilo je malo sreće'

'Hrvati, svaka vam čast! Žao mi je... Presudilo je malo sreće'

Žao mi je njih, ali i mi smo htjeli osvojiti ovo Euro, ići u Tokio. Želim im puno sreće i sigurno ćemo se vidjeti u Tokiju, rekao je Alex Dujšebajev nakon pobjede u finalu Eura u Stockholmu

Svaka čast Hrvatima. Bilo je dramatično, borili smo se. Ostavili su srce na terenu, igrali smo tu kao da je u Areni Zagreb, rekao je Alex Dujšebajev, ponajbolji igrač novoga-starog europskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Španjolci su u finalu rukometnog Eura u Stockholmu pobijedili Hrvatsku 22-20 i obranili naslov prvaka. Naši rukometaši gubili su 16-12 pa se vratili, čak i golom Stepančića poveli u završnici, ali onda su stali i zlato je ostalo "furiji".

- Svaka čast hrvatskim igračima, navijačima, treneru. Žao mi je njih, ali i mi smo htjeli osvojiti ovo Euro, ići u Tokio. Želim im puno sreće i sigurno ćemo se vidjeti u Tokiju - rekao je Dujšebajev na solidnom hrvatskom kojeg je naučio igrajući u skopskom Vardaru.

- Nikad nitko ne može lako dobiti Hrvatsku. Uvijek se bore do kraja i ostave sve na terenu, dali su sve snage kao i mi. Presudilo je malo sreće - zaključio je za RTL Dujšebajev, strijelac jednog gola u finalu, baš onog koji je presudio pobjednika u zadnjoj minuti.

Najčitaniji članci