To je to što me zanima!

Hrvati u Švedskoj, Danci negoduju zbog sistema...

Rukometaši su plasmanom u finale izravno izborili SP u Švedskoj 2011. Danski izbornik Ulrik Wilbek ne shvaća smisao utakmice za peto mjesto...
Vidi originalni članak

Zašto se organizira utakmica za peto mjesto, ako ništa ne donosi, upitao je danski izbornik Ulrik Wilbek na press konferenciji nakon poraza od Hrvatske.
Danac kaže da je sistem natjecanja pun nelogičnosti jer smatra da bi se pobjednik susreta za peto mjesto trebao direktno plasirati na sljedeće svjetsko prvenstvo u Švedskoj 2011.
- To je utakmica 'luzera' - srdit je bio Wilbek kojemu su organizatori prvenstva objasnili da bi se Danska plasirala na SP kao peta reprezentacija u slučaju da su Šveđani izborili polufinale.
- Pa nisu, zašto je ne otkažu sada - rastrojeno je završio Wilbek čija reprezentacija neće moći odmjeriti snage u Švedskoj s Hrvatskom, Francuskom, Poljskom i Islandom koji su se izravno plasirale na Svjetsko prvenstvo 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zekica 31.01.2010.

    bla-bla...bla-bla....bio on u pravu ili ne ali jedno je cinjenica...NEMA DANSKE U SVEDSKOJ...znaci jedan manje u konkurenciji za medalju...jel ima koja shema da i Francuzi ne dodju???...:)))))))))

  • gandalf_1 31.01.2010.

    ne moraju igrati sistem.neka odigraju običan loto.super sedmica je 33 000 000 kuna.

  • papaja 31.01.2010.

    Ići ćemo do Pariza, pušit će nam Monaliza!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare