To je to što me zanima!

Hrvatice izgubile od Italije! A osminu finala će igrati u Srbiji

Utakmica osmine finala je na redu tek 29. kolovoza, za četiri dana, što našim reprezentativkama ostavlja dosta vremena za odmor, ali i skautiranje protivnika, koji je još uvijek nepoznat
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice nakon četiri pobjede u nizu izgubile su u posljednjoj utakmici grupne faze protiv Italije.

Talijanke su ih svladale u tri seta bez većih problema (15-25, 23-25, 14-25), no nije to prevelika briga za izbornika Santarellija i njegove izabranice jer Hrvatska i dalje prolazi skupinu. I to kao drugoplasirana!

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE Zavirili smo u svlačionicu naših odbojkašica prije nove utakmice

Sve ostale zemlje osim Italije imaju već barem dva poraza te su Hrvatice s jednim porazom tako osigurale drugo mjesto, a ono im donosi osminu finala koje se igra na dva mjesta. U Srbiji i Bugarskoj. 

Hrvatska će kao drugoplasirana iz skupine C igrati s trećeplasiranim iz skupine A u Beogradu. 

Ta utakmica je na redu tek 29. kolovoza, za četiri dana, što našim reprezentativkama ostavlja dosta vremena za odmor, ali i skautiranje protivnika, koji je još uvijek nepoznat.

U toj skupini Srpkinje su prve s omjerom 5-0, no gusta je borba za 2., 3. i 4. mjesto. Belgijanke su drugoplasirane s 3-1, Ruskinje imaju omjer 2-2, kao i Francuskinje. Sve navedene reprezentacije, kao i petoplasirana BiH s omjerom 1-3 imaju za odigrati još jednu utakmicu koja će odlučiti stvari.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • odcentramalonadesno 26.08.2021.

    Ušle su u utakmicu sa " nemamo što tražiti ". Čak i u drugom setu kojeg su mogle dobiti su izgledale kao da nimalo ne vjeruju u uspjeh. Tako se ne može dobiti one iz prve EU lige. Ruskinje su sa Srbijom igrale 5 setova dakle samo ne njih. Belgija i Francuska bolja opcija.

  • okii 25.08.2021.

    ako Hrvatska ima 12 bodova onda je cetiri utakmice pobijedila u nizu...

  • 25.08.2021.

    sva sreca pa su talijanke dosle iscrpljene sa OI i pobjeda bila vec upisana nasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare