To je to što me zanima!

Hrvatice izgubile u Thunu kod Švicarki, a još su dobro i prošle

S obzirom da je već poslije spomenutih pola sata bilo 2-0, konačan rezultat i nije tako loš, štoviše, može biti i ohrabrenje izborniku Prskalu u nastavku kvalifikacija
Vidi originalni članak

U svega pola sata Švicarska je riješila sav posao protiv Hrvatske. Najbolje hrvatske nogometašice izgubile su i drugu utakmicu (0-2) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021. godine u Engleskoj, odnosno Švicarke su na svom terenu u Thunu dokazale puno veći nogometni renome.

S obzirom da je već poslije spomenutih pola sata bilo 2-0, konačan rezultat i nije tako loš, štoviše, može biti i sićušno ohrabrenje izborniku Prskalu. Švicarke su nas načele u devetoj minuti preko Crnogorčević, a Reuteler u 31. zabila, ispostavilo se, posljednji gol.

Bile su očekivano domaće igračice nadmoćnije uputivši čak 19 udaraca, 10 u okvir, dok su Hrvatice ostale na tri, odnosno jednom. Misle li ostati u realnim kombinacijama za barem dodatne kvalifikacije, za mjesec dana u Zaprešiću morat će pasti Belgija, što je daleko lakše ovako napisati nego će biti na terenu ostvariti. U Belgiji smo u rujnu, samo podsjetnika zbog, izgubili 1-6.

Švicarska: Thalmann, Maritz, Reuteler (80' Megroz), Crnogorčević, Bachmann, Wälti (63' Bernauer), Bühler, Gut, Calligaris, Aigbogun, Lehmann (63' Humm)

Hrvatska: Bačić, Nevrkla, Bošnjak, Rudelić, Landeka, Šundov (62' Balog), Bukač (82' Dujmović), Lojna, Žigić, Joščak (79' Horvat), Lubina

Strijelci: 1:0 - Crnogorčević (9'), 2:0 - Reuteler (31')

Žuti kartoni: Balog (80'), Rudelić (90+1'), Joščak (90+2')

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SnakeFarmer 09.10.2019.

    Jel gleda itko ovo uopce ? Osim uze familije nogometasica lol

  • VekiD2D 09.10.2019.

    Vecu placu ima pekar u Mlinaru nego profi nogometadica u Hr

  • dottie 08.10.2019.

    Hrvatice su u zenskom nogometu kao Gibraltar u muskom..nazalost ali istinito

Komentiraj...
Vidi sve komentare