To je to što me zanima!

Hrvatice osvojile Prag: Blanki Vlašić zlato, Ani Šimić srebro!

ZLATO I SREBRO Blanka Vlašić i Ana Šimić dominirale su na mitingu u Pragu u skoku u vis. Blanka je preskočila dva metra i uzela zlato, a Ana Šimić bila je druga
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić bila je zlatna na dvoranskom mitingu u Pragu s preskočenih dva metra iz trećeg pokušaja. Blanka je oborila rekord praškog mitinga!

- Dva metra su bila maksimum očekivanja, a kad ga dosegnete, dovoljno je za veliko slavlje. Blanka nije signalizirala nikakve bolove, što nas raduje i daje optimizam. Blanka se vratila. Kapitalno što je imala šest pokušaja na tako velikim visinama, to je stres koji nosi novi adaptacijski proces - kazao je Joško Vlašić.

Druga naša atletičarka, Ana Šimić, bila je srebrna. Ana je preskočila 190 centimetara iz drugog pokušaja, a nije uspjela preskočiti 192 centimetra.

Blanka se na mitingu u Göteborgu prije 10-ak dana vratila skoku u vis nakon sedmomjesečne pauze zbog ozljede Ahilove tetive. Vlašić je na mitingu u Göteborgu bila četvrta, a tad je druga bila Ana Šimić.

- Super je osjećaj biti ispred Blanke. Kad vidiš svoje ime na semaforu ispred bivše svjetske prvakinje, to je sjajno - rekla je tad Ana.

No nije Ana dugo bila ispred Blanke. Već u Pragu Splićanka joj je uzvratila. Skokom preko dva metra Blanka je najavila povratak staroj formi. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zokinjo 26.02.2014.

    Čestitke, bravooooooo:-)

  • krabat 26.02.2014.

    Bravo,bravo,tisucu puta bravo.Lijepo je vidjeti Blanku kako se vratila oporavljena svojoj staroj navici pobijedivanju.Isto tako ovu mladu dijevojku,Anu uz rame Blanki.Dijevojke zelim vam svaku srecu i puno uspjeha u buducnosti.

  • Ja12345_1 25.02.2014.

    Blanka ide na 3 m!

Komentiraj...
Vidi sve komentare