To je to što me zanima!

Bilić: Utakmica nije lagana kako se čini, već smo se opekli

Izbornik Slaven Bilić nije zabrinut unatoč tome što su mu ključni igrači 'out', kao Ivica Olić, Nikica Jelavić i Josip Šimunić...
Vidi originalni članak

Reprezentativci su se po staroj navici okupili u Sheratonu. Sat vremena ranije u istom se hotelu okupila reprezentacija Malte, no ubrzo su se 'pokupili' na trening u Maksimir. Odmah poslije presice naši dečki otputovali su u Čatež na pripreme. 

Malta ih čeka na Maksimiru u srijedu u 17.30. Dovoljan će biti remi za zadržavanje prvog mjesta u skupini. 

- Specifična je ovo utakmica, zadnja ove godine i želimo je završiti pobjedom, te se vratiti na prvu poziciju, gdje nam je mjesto - kazao je izbornik Slaven Bilić.

Požalio se da je ovo vrlo nezgodan termin za održavanje ovakve utakmice, no nije izgledao previše zabrinut.

- Nemamo baš vremena, imat ćemo jedan pravi trening. 

Bilić nije bio zabrinut ni unatoč tome što su mu ključni igrači 'out'. Ozlijeđeni su Ivica Olić, Nikica Jelavić i Josip Šimunić. Zbog žutih me može odigrati ni Vukojević, a zbog crvenog Lovren. 

- Proširili smo spisak s Vidom i Bartulovićem, a i Iličević je s nama. Iz Dinama smo dobili dopis da je Vrsaljko ozlijeđen i ne može igrati... 

Vrsaljko je bio razočaran.

- Žao mi je što ne mogu igrati, ali pričao sam s izbornikom koji mi je dao podršku i rekao kako će biti još utakmica i prilika - kazao je mladi Vrsaljko.

Bilić se nije dao zavarati protivnikom.

- Objektivno oni nisu vrh europskog i svjetskog nogometa, ali svi znamo zašto je nogomet najpopularniji sport. Čudna je to reprezentacija, a i mi smo se već opekli na Malti. No spremit ćemo se kao i na svaku drugu utakmicu.

Prošle su godine Bilić Boysi na zatvaranju godine dobili Lihtenštajn s 5-0, no mogu li ponovit takav uspjeh... 

- Ne mogu to obećati mi ćemo ući maksimalno u utakmicu, a gdje će nas dovesti igra... ona bi trebala rezultirati s puno prilika - jasan je bio izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ivan_ST 15.11.2010.

    Srce me zaboli kad čujem da smo mi valjda jedina reprezentacija na svitu koja se priprema van svoje države...

  • đony 15.11.2010.

    selektore primitivčino jedna neotesana imaš svoje brdo i tamo i budi jer za civilizaciju nisi. neznam samo odakle ti internet u špilji?

  • Madwolf 15.11.2010.

    Ja mislim da netreba srljat i da nam je bod sasvim dovoljan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare