To je to što me zanima!

Hrvatska bez problema slavila protiv najlošije momčadi SP-a

Južnoafrička Republika završila je očekivano na posljednjem mjestu skupine, a Ivica Tucak odmarao je neke glavne igrače. Marinić Kragić zabio je pet golova
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija slavila je u posljednjoj utakmici grupne faze. Izabranici Ivice Tucka nisu imali problema protiv slabašne Južnoafričke Republike rezultatom 29-6 (7-2, 7-1, 7-3, 8-0).

Najbolji strijelac utakmice bio je Jerko Marinić Kragić koji je zabio pet golova, dok su Ivan Krapić i Franko Lazić zabili po četiri gola. Zanimljivo je da su se svi igrači koji su nastupili, osim vratara, zabili gol.

VELIKI VODIČ Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, Hrvatska je prvak. Svi rezultati

Tucak je u ovoj utakmici odmarao Marka Bijača, Josipa Vrlića i Luku Lončara, pa su priliku dobili Matijas Biljaka, Ivan Anić i Ivan Krapić. Hrvatska sada čeka pobjednika dvoboja Kina - Brazil, a pobjedom u nedjelju u osmini finala Barakude bi osigurale plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Južnoafrička Republika završila je očekivano na posljednjem mjestu skupine i opravdala status najlošije reprezentacije na ovom prvenstvu. 

ŠPANJOLCI NAS OPET POBIJEDILI Tucak: Ništa značajno ne bismo napravili i da smo pobijedili...

Prvak Afrike čak razmišlja o tome da svoje mjesto na Olimpijskim igrama u Parizu prepusti nekom drugom jer su svjesni da ne mogu konkurirati drugim reprezentacijama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • simri 09.02.2024.

    Bravo Tucak. Protiv jedne od najmoćnijih afričkih vaterpolo velesila učinio si nas ponosnima.

  • zutizgzg 09.02.2024.

    to su nasi protivnici a protiv jakih su nam suci krivi.Radi toga svi sportovi opadaju munjevito jos malo i gotovo i sa timee

Komentiraj...
Vidi sve komentare