To je to što me zanima!

'Hrvatska je među 10 najboljih u svijetu, ali mi želimo tri boda'

Želimo pobjedu! Uvijek igramo na pobjedi i tako će biti i u petak. Učinit ćemo sve što je moguće kako bismo se plasirali u Brazil već u petak, kaže izbornik Belgije
Vidi originalni članak

Hrvatska u petak na Maksimiru igra pretposljednje kolo kvalifikacija za odlazak na SP 2014. godine. U goste nam stiže prvoplasirana momčad skupine, Belgija

- Sastav neću otkriti jer to nikad ne radim. Imam još nekih opcija i ideja. Na dan utakmice odlučit ću tko će istrčati protiv Hrvatske - rekao je izbornik Belgije, Marc Wilmots i dodao: 

- Želimo pobjedu! Uvijek igramo na pobjedu i tako će biti i u petak. Učinit ćemo sve što je moguće kako bismo se plasirali u Brazil već u petak. No neće biti lako - rekao je Wilmots i pohvalio Hrvatsku.

- Bit će to teška utakmica. Hrvatska je bila favorit uoči početka kvalifikacija, ali izgubila je bodove u utakmicama protiv Škotske i Srbije, dok smo mi bili besprijekorni. Ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska među 10 najboljih reprezentacija svijeta.

Belgija na Maksimir dva kola prije kraja kvalifikacija stiže kao vodeća momčad skupine s pet bodova više od Hrvatske. Ako neporaženi odu iz Zagreba, kvalificirali su se na SP.

Ćorluka je kapetan: Nije istina da je kod nas loša atmosfera

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Ne volim avione i ljude 09.10.2013.

    Širi se crna rupa iz Dinama u Repku...Zaustaviti to širenje može jedino igrač koji (ne)skuži Štimćeve zamisli i napokon krene topiti dres vlastitim umijećem i znojem. Talent i znanje imamo, samo treba Štimca na jedno uho unutra, drugo van i igrati svoj nogomet.

  • ne0 09.10.2013.

    Pa i vi ste medju top 6 ,i mi zelimo 3 boda :)

  • fzd 09.10.2013.

    ne da mozete, nego hocete

Komentiraj...
Vidi sve komentare