To je to što me zanima!

Hrvatska košarka: Suci otišli s utakmice, gledatelj ih zamijenio

U nevjerojatnoj utakmici pokupili su se i službenici sa zapisničkog stola, za koji je onda sjeo sam Josip Stojanović Jolly. Njegov klub uspio je pobijediti Široki s 84-82
Vidi originalni članak

Klubovi se pripremaju za početak nove sezone, a prijateljska utakmica u Šibeniku ponudila je nešto što se ne viđa svaki dan. Kako prenosi ŠibenikIN, dvoboj Jollyja i Širokog prekinut je jer su suci i službenici sa zapisničkog stola napustili utakmicu. 

Toni Katić, playmaker Širokog, dobio je drugu tehničku već u drugoj četvrtini, što je značilo da je morao napustiti teren. Reagirao je i Ivan Velić, trener Širokog i bivši trener baš Jollyja, kojeg su Kardum, Braica i Mirčeta također htjeli isključiti, ali kad su gosti odbili napustiti teren, to su uradili suci. 

Nevjerojatno je i kako je utakmica nastavljena. Na zapisnički stol sjeo je gazda kluba Josip Stojanović Jolly, pored njega bio je i načelnik Općine Bilice Josip Ćaleta-Car, a utakmicu je do kraja sudio Dean Lauri, bivši sudac koji je bio na tribinama i samo htio u miru pogledati susret.

U samoj završnici Ante Mašić izborio je prekršaj, zabio dva bacanja i donio Jollyju pobjedu 84-82.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Marko kocijancic 19.09.2014.

    Samo u Hrvatskoj

  • refko 19.09.2014.

    Radiću marš iz hrvatske košarke

  • desno96 19.09.2014.

    kasnite tjedan dana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare