To je to što me zanima!

Hrvatska na pragu Eura 2014.; izbornik oprezan: Nije gotovo!

Hrvatska futsal reprezentacija od 20 sati igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za EP 2014. godine. U Dubrovniku dočekujemo Slovačku. Imamo dva gola prednosti...
Vidi originalni članak

Nakon prve utakmice kvalifikacija za Euro 2014. godine napravili smo veliki korak prema europskoj smotri u Belgiji sljedeće godine. 

Hrvatski futsal reprezentativci pobijedili su Slovačku u Bratislavi 3-1. Uzvratna utakmica je danas u 20 sati u Dubrovniku.

- Malo smo nervozni jer smo pred vratima Eura, a tamo nismo dugo bili. Zadnje europsko prvenstvo izborili smo prije 12 godina. Prošli put smo se kvalificirali kao domaćini - rekao je izbornik Hrvatske Mato Stanković, prenosi HNS.

Hrvatska je odigrala sjajnu utakmicu u Bratislavi i slavila protiv Slovačke. Domaći su poveli 1-0, ali Hrvatska je dvama golovima Darija Marinovića i jednim Tihomira Novaka ostvarila važnu pobjedu. 

Uzvratnu utakmicu dočekujemo s dva gola prednosti.

- To je futsal. Rezultat se može okrenuti u par minuta. Ništa još nije gotovo, Slovaci će ići na sve ili ništa. Nisu slaba momčad, mi smo tamo odigrali maksimalno, oni nisu - dodao je izbornik. 

Problema s ozljedama nema, svi su spremni i jedva čekaju utakmicu. 

Susret počinje u 20 sati u dvorani Gospino polje, a ulaznice su po 30 kuna...

Kvalifikacije za Euro 2014. godine: 

  • Hrvatska - Slovačka (20 sati)

Hrvatska futsal reprezentacija dobila je Slovačku u Bratislavi!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • IvoDorotic_1 24.09.2013.

    To nije mali nogomet. Uostalom čitav svijet je taj naziv prihvatio. Zar smo mi Hrvati najpametniji, da ne kažem nešto drugo. Ukoliko hoćemo te Brazilske riječi prevesti na Hrvatski, onda je to DVORANSKI NOGOMER.

  • chelseaMG 24.09.2013.

    dečki samo oprezno, bez podcjenjivanja.

  • It's kišing 24.09.2013.

    Za 80 je*enih kuna mislim da bi HRT morao prenositi sve nastupe reprezentacije u bilo kojem sportu... jer reprezentacija je nešto što predstavlja cijelu Hrvatsku, a cijela Hrvatska plaća je*enu pretplatu... I hvala HRT-u što prenosi i ovo... Ima da natjeram onog je*enog inkasatora s vrata samo tako... (iako jadan nije kriv ni za šta...)

Komentiraj...
Vidi sve komentare