To je to što me zanima!

Hrvatska napredovala za jedno mjesto: Sad smo 17. na svijetu

Sve promjene na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici rezultat su 152 kvalifikacijske utakmice za SP 2022. i 25 prijateljskih utakmica odigranih diljem svijeta u prvoj polovici rujna
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je jedno mjesto  na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici objavljenoj u četvrtak i sada se nalazi na 17. poziciji, dok je na prvom mjestu i dalje Belgija.

Druga reprezentacija svijeta je Brazil, a  na treće mjesto popela se Engleska, dok je Francuska pala na četvrtu poziciju. Europski prvak Italija ostala je na petom mjestu.

OPET MEĐU 'VATRENIMA' Mandžukić se oglasio prvi put nakon oproštaja: Uživao sam u odličnoj predstavi i atmosferi

Od hrvatskih suparnika u kvalifikacijskoj skupini H Rusija je napredovala četiri mjesta i sada se nalazi na 37. mjestu, dok je Slovačka zadržala 38. poziciju. Slovenija je napredovala dva mjesta do 64. pozicije, a Cipar, sljedeći suparnik Vatrenima u kvalifikacijama (8. listopad) pao je četiri mjesta i sada je 103. reprezentacija svijeta. Malta je napredovala šest mjesta i nalazi se  a 171. poziciji.

JAVIO SE IZ LIVNA Zlatko Dalić: On može dostojno zamijeniti Modrića! Da nemam podršku svlačionice, otišao bih

Sve promjene na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici rezultat su 152 kvalifikacijske utakmice za SP 2022. i 25 prijateljskih utakmica odigranih diljem svijeta u prvoj polovici rujna.

Sljedeća FIFA-ina ljestvica bit će objavljena 21. listopada.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Turbojunkie 17.09.2021.

    Zar nismo drugi u svijetu? Kako to?

  • nohname 16.09.2021.

    Pa na dobroj smo poziciji s obzirom na igru. No necu nista prigovarati na ove 3 prosle utakmice,bodovi su upisani i to je vazno. Vidjet cemo kako ce biti protiv jacih ekipa. Ono sto je ogroman problem je sto nemamo napadaca,nekoga tko ce zabijat,a ne brljati i mrljati oko gola. Od svih koje je Dalic pozvao samo 1 napadac je zabio,mislim da je vrijeme da se neke otpise a novi pozovu. Po mogucnosti sto mladji da se uigraju za buducnost.

  • Marijan_Matijević 16.09.2021.

    Na koju foru je Belgija prva, a na Euru ispali u četvrtfinalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare