Obavijesti

Sport

Komentari 18

Mandžukić se oglasio prvi put nakon oproštaja: Uživao sam u odličnoj predstavi i atmosferi

Mandžukić se oglasio prvi put nakon oproštaja: Uživao sam u odličnoj predstavi i atmosferi

Dugogodišnji reprezentativni napadač nije htio propustiti utakmicu Hrvatske i Slovenije i ponovno se susreo s izbornikom i bivšim suigračima u reprezentaciji. Čestitao je na pobjedi

VIDEO

U petak je objavio kraj profesionalne igračke karijere, a već u utorak bio s donedavnim suigračima u utrobi Poljuda i pružio im podršku uoči utakmice sa Slovenijom.

Pokretanje videa...

08:29

Mario Mandžukić (35) i u mirovini je rado viđen gost utakmica Hrvatske, bio je na rasprodanom Maksimiru na utakmici sa Španjolcima, gdje su mu zahvalili na reprezentativnoj karijeri s 89 nastupa i 33 gola. Lani je stigao na trening u Zagreb. A sad je svratio do Splita.

"Bravo Hrvatska! 🇭🇷 Drago mi je što sam uživao u odličnoj predstavi naše reprezentacije i krasnoj atmosferi na Poljudu ❤️‍🔥👏🏼", napisao je Mario u objavi na Instagramu uz fotografije na kojima se pozdravlja s izbornikom Zlatkom Dalićem i igračima Marcelom Brozovićem i Nikolom Vlašićem.

Mandžo je u petak rekao "zbogom" aktivnoj karijeri pismom malom Mariju u kojem se prisjetio 17 godina igranja.

"Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta", napisao je.

"Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći - suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan!

A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio.

USKORO POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANOG MEČA VASO vs. CROATA: 

Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju.

Uživaj!
Tvoj veliki Mario

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute 😉"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja