Sport

Komentari 18

Mandžukić se oglasio prvi put nakon oproštaja: Uživao sam u odličnoj predstavi i atmosferi

Mandžukić se oglasio prvi put nakon oproštaja: Uživao sam u odličnoj predstavi i atmosferi

Dugogodišnji reprezentativni napadač nije htio propustiti utakmicu Hrvatske i Slovenije i ponovno se susreo s izbornikom i bivšim suigračima u reprezentaciji. Čestitao je na pobjedi

U petak je objavio kraj profesionalne igračke karijere, a već u utorak bio s donedavnim suigračima u utrobi Poljuda i pružio im podršku uoči utakmice sa Slovenijom.

Mario Mandžukić (35) i u mirovini je rado viđen gost utakmica Hrvatske, bio je na rasprodanom Maksimiru na utakmici sa Španjolcima, gdje su mu zahvalili na reprezentativnoj karijeri s 89 nastupa i 33 gola. Lani je stigao na trening u Zagreb. A sad je svratio do Splita.

"Bravo Hrvatska! 🇭🇷 Drago mi je što sam uživao u odličnoj predstavi naše reprezentacije i krasnoj atmosferi na Poljudu ❤️‍🔥👏🏼", napisao je Mario u objavi na Instagramu uz fotografije na kojima se pozdravlja s izbornikom Zlatkom Dalićem i igračima Marcelom Brozovićem i Nikolom Vlašićem.

Mandžo je u petak rekao "zbogom" aktivnoj karijeri pismom malom Mariju u kojem se prisjetio 17 godina igranja.

"Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta", napisao je.

"Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći - suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan!

A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio.

USKORO POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANOG MEČA VASO vs. CROATA: 

Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju.

Uživaj!
Tvoj veliki Mario

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute 😉"