To je to što me zanima!

Hrvatska protiv Engleza ide na najtopliji dan u cijeloj godini!

U Londonu ih neće čekati kiša kao što to često zna biti, već engleski navijači, strašno jaka momčad i - paklene vrućine koje donosi najtopliji dan u cijeloj godini!
Vidi originalni članak

Hrvatska igra s Englezima od 15 sati, a nekoliko stvari 'vatrenima' će otežati utakmicu koja je teška sama po sebi jer je nasuprot njih jedna od najboljih svjetskih reprezentacija.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz to, moraju gostovati pred engleskom publikom na Wembleyju, a kako javljaju engleski mediji, čeka ih i pakleno vruć dan!

Temperatura na Wembleyju mogla bi biti oko 30 stupnjeva, a po takvoj vrućini nikad nije lako igrati...

VODI NAS DO TRONA Modrićev posljednji Euro ples: Hvala, naš kapetane Luka...

Ipak, Hrvatska je i ranije imala recept za Englesku, kao na polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a kolumnist Suna za 24sata je otkrio kako se Englezi i njihov izbornik Gareth Southgate pakleno boje našeg kapetana Luke Modrića. 

KOLUMNIST THE SUNA ZA 24SATA: Bojimo se Modrića kao vraga, u povijesti Engleske nismo imali tako dobrog i kreativnog igrača

Toga je svjestan i naš izbornik Zlatko Dalić koji je rekao:

SRETNO, VATRENI Dalić: Englezi nemaju igrača kao što je Modrić i zato na Wembley dolazimo pobijediti Engleze!

- Luka je ekstra kvaliteta. Englezi gaje drugačiji stil, idu na brzance s manjkom kreativnosti. Nemaju taj vic, kao što ga ima Luka.  U završnicu moramo doći s tri igrača, tu nismo na velikom nivou, ali ni u Rusiji nismo imali pet šansi po utakmici. Bili smo čvrsti, kompaktni, stvorili bismo dvije šanse, zabili gol. Ali tako se stvaraju pobjede na turnirima, tako se pobjeđuje. I idemo po pobjedu.

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Exterminator 13.06.2021.

    Onda neka ne igraju , neka traže odgodu utakmice zbog vrućine

  • NIKE 13.06.2021.

    U veznom dijelu bi ih morali pojesti, Broz je čovjek sa duplim plućima a Vlašić (ili Kovačić) mogu se bez problema hrvati sa bilo kim. Šanse itekako postoje, nije sve tako sivo. Jedino ako se čitaju mediji (pogotovo engleski) onda su naši po njihovoj priči unaprijed izgubili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare