Sport

Komentari 5

Hrvatska protiv Engleza ide na najtopliji dan u cijeloj godini!

Hrvatska protiv Engleza ide na najtopliji dan u cijeloj godini!

U Londonu ih neće čekati kiša kao što to često zna biti, već engleski navijači, strašno jaka momčad i - paklene vrućine koje donosi najtopliji dan u cijeloj godini!

Hrvatska igra s Englezima od 15 sati, a nekoliko stvari 'vatrenima' će otežati utakmicu koja je teška sama po sebi jer je nasuprot njih jedna od najboljih svjetskih reprezentacija.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Uz to, moraju gostovati pred engleskom publikom na Wembleyju, a kako javljaju engleski mediji, čeka ih i pakleno vruć dan!

Temperatura na Wembleyju mogla bi biti oko 30 stupnjeva, a po takvoj vrućini nikad nije lako igrati...

Ipak, Hrvatska je i ranije imala recept za Englesku, kao na polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a kolumnist Suna za 24sata je otkrio kako se Englezi i njihov izbornik Gareth Southgate pakleno boje našeg kapetana Luke Modrića. 

Toga je svjestan i naš izbornik Zlatko Dalić koji je rekao:

- Luka je ekstra kvaliteta. Englezi gaje drugačiji stil, idu na brzance s manjkom kreativnosti. Nemaju taj vic, kao što ga ima Luka.  U završnicu moramo doći s tri igrača, tu nismo na velikom nivou, ali ni u Rusiji nismo imali pet šansi po utakmici. Bili smo čvrsti, kompaktni, stvorili bismo dvije šanse, zabili gol. Ali tako se stvaraju pobjede na turnirima, tako se pobjeđuje. I idemo po pobjedu.

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':