To je to što me zanima!

Hrvatska sportašica oborila je svjetski rekord u troskoku!

Naravno da me raduje ovaj rezultat na početku paraolimpijske godine. Posebno jer sam sad vlasnica svjetskih rekorda u dvorani i na otvorenom, rekla je Ristoski
Vidi originalni članak

Hrvatska paraolimpijka Mikela Ristoski u petak je na dvoranskom atletskom natjecanju za osobe s intelektualnim teškoćama u Anconi postavila novi svjetski rekord u troskoku sa 11,66 metara.

- Naravno da me raduje ovaj rezultat na početku paraolimpijske godine. Posebno jer sam sad vlasnica svjetskih rekorda u dvorani i na otvorenom - rekla je Ristoski i dodala:

- Krajem lstopada prošle godine u Dohi na Svjetskom prvenstvu na otvorenom postavila sam svjetski rekord koji je kraći za osam centimetara od ovog u Anconi - zaključila je Ristoski, koja će u subotu nastupiti u skoku u dalj.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jluci82 13.03.2016.

    Jedino su njoj uspjeli objasniti da skače naprijed ,a ne natrag-pomela konkurenciju,jer su ostale natjecateljice imale minus duljinu.iskrene čestitke!

  • 1234567890 11.03.2016.

    Evo osim sto smo saznali za severinin trbuh, šuputino "novo" lice i ostale raznorazne brejking njuze, napokon je isplovila i vijest o uspjehu jednog truda, odricanja, rada i borbe. Iako smo nemarom nasih novinara zakinuti za informaciju da je naša sportašica vec od prije vlasnica svjetskog rekorda, drago nam ne čuti da je postavila još bolji rezultat. Ti si curo posebna i jedina na svijetu barem po necemu, i najbolja si u tome. Cestitke! Lijepo je vidjeti da se trud i znoj isplatio. Na ponos si nam! Sretno i u buducim natjecanjima ;)

  • Zaklatos Izbjeglatis 11.03.2016.

    svaka cast! hrvatska je ponosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare