To je to što me zanima!

Hrvatska U-19 sve dalje od Eura. Šimunićevi kiksali kod Švedske

Nogometaši U-19 selekcije, čiji je izbornik Josip Šimunić, remizirali su protiv Švedske u drugom kolu elitnog kruga kvalifikacija za U-19 Euro 2024. na Malti. Šanse za plasman na natjecanje sada su tek teoretske...
Vidi originalni članak

Hrvatska U-19 nogometna reprezentacija remizirala je 1-1 sa Švedskom u drugom krugu elitnog kvalifikacijskog kola za Europsko prvenstvo na Malti. 

Mate Antunović doveo je U-19 'vatrene' u vodstvu golom u 4. minuti, a Williot Swedberg izjednačio je u 31. minuti i do kraja utakmice nije bilo novih golova.

Josip Šimunić izbornik je U-19 selekcije, a njegova momčad ima slabašne šanse za plasman na Euro koji se održava ove godine. U skupini se nalaze još Češka i Portugal i samo će prvoplasirana reprezentacija osigurati plasman na turnir. 

Hrvatska je već izgubila 3-1 od Češke u prvoj utakmici, tako da mladi 'vatreni' nemaju velike izglede za prolazak dalje.

ELITNO KOLO KVALIFIKACIJA Skroman start: Hrvatska U-19 izgubila, remi mlađe selekcije

Plasman na Euro Hrvatska bi izborila ako na utakmici Češke i Portugala ne bude pobjednika, a u tom slučaju bi 'vatreni' morali poraziti Portugal, ali ni tada ne bi ovisili sami o sebi, već i o ishodu druge utakmice.

Iduća utakmica za U-19 reprezentaciju bit će u utorak protiv Portugala.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dado1511 25.03.2023.

    tko je tebe postavio za izbornika? daj ostavku ako imaš obraza.

  • Vladovladić_2 25.03.2023.

    Pa gdje su našli ovog panja, taj je i kao igrač bio limitiran a tek kao trener. To ima samo kod nas, ali važno je da gura juniore koji gravitiraju Dinamu. Mamićev isprdak.

  • Cvijet Cvijetu Buketic Buketu 25.03.2023.

    dajte nekom ko zna hrvatski pricati neka djecu vodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare