To je to što me zanima!

Hrvatske košarkašice igrale su za klub, a izborniku prijavile da su ozlijeđene: Nije mi to jasno

I njihovi su klubovi također priložili dokumentaciju kako su ozlijeđene. Naravno da sam pročitao kako su igrale i ni meni nije jasno o čemu se tu zapravo radi, kaže Stipe Bralić
Vidi originalni članak

Košarkašice Hrvatske čeka posljednja kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo koje se u lipnju igra u Sloveniji i Izraelu, a suparnice će im srpske košarkašice u Beogradu 9. veljače. 

- Očekuje nas teška utakmica protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta i europskih prvakinja, a zbog ozljeda su otkazale PerišaDojkić Dedić, a još su zbog teških ozljeda u klubovima van rotacije inače standardne Petrak i Marić - rekao je izbornik Hrvatske Stipe Bralić.

KVALIFIKACIJE ZA SP Hrvatske košarkašice pobijedile Bugarsku 19 razlike u Vukovaru

No, pomalo je čudna situacija da su Nina Dedić Ivana Dojkić za vikend igrale utakmice u klubovima u Italiji, a u Savez su poslale liječničku dokumentaciju da za reprezentaciju ne mogu igrati. 

- I njihovi su klubovi također priložili dokumentaciju kako su ozlijeđene. Naravno da sam pročitao kako su igrale i ni meni nije jasno o čemu se tu zapravo radi - objašnjava hrvatski izbornik.

Situacija u skupini je takva da je Hrvatska osigurala drugo mjesto, a eventualnom pobjedom protiv Srbije imali bi siguran plasman jer iz osam skupina dalje idu četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije. U slučaju minimalnog poraza sve ovisi o rezultatima utakmica u ostalim skupinama. 

Za Hrvatsku će protiv Srbije igrati  Cvitković (Gernika), Bura (Gernika), Tadić (Braine), Begić (San Giovanni), Mašić (bez kluba), Zellous (Cankaya), Vojtulek (Ujbuda), Borić (Umbertide), Ostojić (Zagreb), Miloglav (Ragusa), Strize (Medveščak), Slonjšak (Hainaut) i Molnar (Brixia).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ZUKIZUKIZUKI 07.02.2023.

    Ovome nije jasno? Evo da ti nacrtam: ne žele igrati za reprezentaciju. ( točka)

  • 07.02.2023.

    baš čudno što igraju tamo gdje zarađuju.

  • jebač tvoje majke 07.02.2023.

    “čudna situacija“? nije tu niš čudno. HKS je leglo nesposobnjakovića i za repku dobe par kuna a mogu se ozlijediti. Klub ih plaća, od njega žive, a repka nije za niš ionak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare